- 63,554
- 35,270
- 113
Kardeşim burası izdivaç programımı kapatmayın dükkanın önünğ gidin dm den gizli sekmeden halledin alla alllaSeviyorum anlasana
Kardeşim burası izdivaç programımı kapatmayın dükkanın önünğ gidin dm den gizli sekmeden halledin alla alllaSeviyorum anlasana
Bu çocuk yüzde yüz bir iki saate ban yerMeto nun garantı o zaman 8 tane multi var onda
Polonya’da maalesef kaçağını bulabildim dostHocam biz iç Anadolu çocuğuyuz bizde öyle kaçak çay olmuyor.
Tamam amçaoğluKardeşim burası izdivaç programımı kapatmayın dükkanın önünğ gidin dm den gizli sekmeden halledin alla allla
İnşallah o kadar dayanırımBu çocuk yüzde yüz bir iki saate ban yer
Snejder-Drogba-Burak-Eboue-Melo-Selçuk-Riera-Hamit-Semih-danny-musleraKim onlar
Mevlana çayıdır hocam o o zaman almancilar yazın getiriyor .Polonya’da maalesef kaçağını bulabildim dost
Kadroya bak okurken gözlerim doluyorSnejder-Drogba-Burak-Eboue-Melo-Selçuk-Riera-Hamit-Semih-danny-muslera
Hocam duygulandınızKadroya bak okurken gözlerim doluyor
Kesene bereket
Hakan Ünsal nerde kardeşimSnejder-Drogba-Burak-Eboue-Melo-Selçuk-Riera-Hamit-Semih-danny-muslera
Aynen o da var dost. Bu arada barça bugün barçalarMevlana çayıdır hocam o o zaman almancilar yazın getiriyor .
ksene bereket reis
Maalesef maalesefHocam duygulandınız
@wasil neye basım diye soruyordun hoca ne diyorsa basAynen o da var dost. Bu arada barça bugün barçalar
Madrid özel fijiden getirtdigi yagli kirbacla beklemede kirbac manyagi yapcam diyorAynen o da var dost. Bu arada barça bugün barçalar
kesene bereket
Şu kadronun o hali bugün ligde 2ciye 15 puan rahat fark atardı. 3 yer 4 atardıMaalesef maalesef
Hocayı son dinlediğimde fener şampiyon olur dedi 13 yıl oldu gün yüzü görmüyorlar@wasil neye basım diye soruyordun hoca ne diyorsa bas
Tebrikler dost