Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Yeniden Açtırmak Hakkında

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,455
4,161
113
Arkadaslar selamın aleyküm ben 4 yıl once paparımı kiraya verdim sonra korktum 2 gun sonra musteri temsilcisini arayıp arkadaşıma verdim dedim sonra kapattı hesabı yüklü miktarda bakiye dönmedi o zaman nfc özelliği yoktu papara da 4 yıl once simdi geri actırmak istiyorum paparamı acarlar mı musteri temsilcisi o zaman alamazsınız dedi papara yı aradan 4 yıl gecti arayıp musteri temsilcisini canlandırmak tehlikeli olurmu simdi kafam karışık

captan10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
441
194
43
Arkadaslar selamın aleyküm ben 4 yıl once paparımı kiraya verdim sonra korktum 2 gun sonra musteri temsilcisini arayıp arkadaşıma verdim dedim sonra kapattı hesabı yüklü miktarda bakiye dönmedi o zaman nfc özelliği yoktu papara da 4 yıl once simdi geri actırmak istiyorum paparamı acarlar mı musteri temsilcisi o zaman alamazsınız dedi papara yı aradan 4 yıl gecti arayıp musteri temsilcisini canlandırmak tehlikeli olurmu simdi kafam karışık
İrdeleme hiç dostum aynı şeyi bende yaşadim 2 ay oldu ne çıkar bilmiyoruz sal gitsin parayı yiyeyim

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,021
1,220
113
Çok uzun zamandır papara kullanıyordum ama bir süredir kullanmıyorum. Hesabı versek para ediyormu arkadaşlar kaça gider

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,967
37,498
113
Ulan Bir tek benim kapanmadı Allah'a şükür hiçbir şekilde arada Çekim yapıyorum Çok nadir

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,457
48,674
113
Ne kadar edeceğine bağlı iyi para verirlerse düşünebilirim 😂
Yok dost vermiyorlar hesabı alıyorlar sonra paranı vermiyorlar sonra sen atayip kapattirmak zorunda kalıyorsun felan.. aracı kişiler çok oluyor arada direk muhattap bulamıyorsun

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,021
1,220
113
Benim mahalleden bi arkadaş vardı. Zamanında papara hesabı açıp 110 liraya sattığını biliyorum. Nişanlısına kardeşine ablasına abisine dayısına yeğenine... daha bir sürü kişiye kısaca sülalesine hesap açıp satmıştı 110 lira için. Şimdi ne vaziyetteler bilmiyorjm 😃

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,021
1,220
113
Yok dost vermiyorlar hesabı alıyorlar sonra paranı vermiyorlar sonra sen atayip kapattirmak zorunda kalıyorsun felan.. aracı kişiler çok oluyor arada direk muhattap bulamıyorsun
Yok dostum merak etme ciddi değilim zaten biliyorum çok sıkıntılı bir durum olduğunu yapsaydım çoktan yapardım 😅

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,324
4,438
113
Senin gene iyi benim papara hesabımı alıp ücretini vermemislerdi hatırladım tekrar sinirlendim orul orul oclari 1,2 saat sonra jeton dusunce hemen kapattirmistim hesabi 🤣

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
5,728
113
benim papara gayet sağlam ne satarım ne kiraya veririm nede kullanirim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,371
62,257
113
Benim mahalleden bi arkadaş vardı. Zamanında papara hesabı açıp 110 liraya sattığını biliyorum. Nişanlısına kardeşine ablasına abisine dayısına yeğenine... daha bir sürü kişiye kısaca sülalesine hesap açıp satmıştı 110 lira için. Şimdi ne vaziyetteler bilmiyorjm 😃
Haber alabilmen icin hapishaneye gitmen gerek bnce