- 796
- 726
- 93
Of sen harikasın ya hemen denicemArkadaşlar siteye 10k yatırıyosunuz ardından pragmatic playin tavuk oyununa giriyorsunuz 1k bet ayarlıyorsunuz basıyosunuz 1.09x e gelince çekiyosunuz böyule böyle kasa 100k oluyoır hayirli olsinEkli dosyayı görüntüle 965196
Peki ilk basdiginda patlarsa para iadesi yapiyomusun reis 🤣Arkadaşlar siteye 10k yatırıyosunuz ardından pragmatic playin tavuk oyununa giriyorsunuz 1k bet ayarlıyorsunuz basıyosunuz 1.09x e gelince çekiyosunuz böyule böyle kasa 100k oluyoır hayirli olsinEkli dosyayı görüntüle 965196
hyr dostum meseliyet almiyorumPeki ilk basdiginda patlarsa para iadesi yapiyomusun reis 🤣
Sen projemisinArkadaşlar siteye 10k yatırıyosunuz ardından pragmatic playin tavuk oyununa giriyorsunuz 1k bet ayarlıyorsunuz basıyosunuz 1.09x e gelince çekiyosunuz böyule böyle kasa 100k oluyoır hayirli olsinEkli dosyayı görüntüle 965196
1.08den önce patlarsa ne olacakArkadaşlar siteye 10k yatırıyosunuz ardından pragmatic playin tavuk oyununa giriyorsunuz 1k bet ayarlıyorsunuz basıyosunuz 1.09x e gelince çekiyosunuz böyule böyle kasa 100k oluyoır hayirli olsinEkli dosyayı görüntüle 965196
Sen şiir kitabın için şiir yazmaya devam et boşver kumarı kitap için ben sponsor olucamArkadaşlar siteye 10k yatırıyosunuz ardından pragmatic playin tavuk oyununa giriyorsunuz 1k bet ayarlıyorsunuz basıyosunuz 1.09x e gelince çekiyosunuz böyule böyle kasa 100k oluyoır hayirli olsinEkli dosyayı görüntüle 965196
Peki millete böyle niye kesin kazancmis gibi şeyler söylüyorsun ozaman 10 k kasa ile 10 tur girdinmi zaten 8 k para yapıyor bol şansın olsun paranda cebinde kârında cebinde kalır reis 👑hyr dostum meseliyet almiyorum
Ya amk sen sakamisin isanlari boyle seylere yonlendiriyorsun. Buna inanacak adamlar var burdaArkadaşlar siteye 10k yatırıyosunuz ardından pragmatic playin tavuk oyununa giriyorsunuz 1k bet ayarlıyorsunuz basıyosunuz 1.09x e gelince çekiyosunuz böyule böyle kasa 100k oluyoır hayirli olsinEkli dosyayı görüntüle 965196
Bırakın kendi haline 1000 mesaj yapma derdinde 500 lira için yapıyor bunlarıYa amk sen sakamisin isanlari boyle seylere yonlendiriyorsun. Buna inanacak adamlar var burda
yuhhhhhhhh 500liramiBırakın kendi haline 1000 mesaj yapma derdinde 500 lira için yapıyor bunları
Hadi ayak yapma kral 😀yuhhhhhhhh 500lirami
Yahu biz bunu nasıl düşünmedik arkadaş, bu senenin nobelini sana vermeleri lazım, insanüstüsün.Arkadaşlar siteye 10k yatırıyosunuz ardından pragmatic playin tavuk oyununa giriyorsunuz 1k bet ayarlıyorsunuz basıyosunuz 1.09x e gelince çekiyosunuz böyule böyle kasa 100k oluyoır hayirli olsinEkli dosyayı görüntüle 965196
ama ozmn 7 24 aktif olmam grkHadi ayak yapma kral 😀