- 1,572
- 671
- 113
Kefen 400 TL mi
Kefen 400 TL mi
cidden kefen paramdan çıkarıyorum şuan
ölünce kefen parasının bi anlamı kalmıyor arkadaşlar kazansın ben kazandırıcam bu arkadaşlaraKefen 400 TL mi
ölünce kefen parasının bi anlamı kalmıyor arkadaşlar kazansın ben kazandırıcam bu arkadaşlara
takipteyizciddileşiyorum bu saatten sonra @Cihat161 arkadaşımıza sponsor olduğu için teşekkürler tekrar başlıyalım. para atıp geliyorum.
bekliyoruz kanksciddileşiyorum bu saatten sonra @Cihat161 arkadaşımıza sponsor olduğu için teşekkürler tekrar başlıyalım. para atıp geliyorum.
Bol sansss bekliyoz kardociddileşiyorum bu saatten sonra @Cihat161 arkadaşımıza sponsor olduğu için teşekkürler tekrar başlıyalım. para atıp geliyorum.
Ciddilestiysen.bende senin oynadıklarını oynucam hadiciddileşiyorum bu saatten sonra @Cihat161 arkadaşımıza sponsor olduğu için teşekkürler tekrar başlıyalım. para atıp geliyorum.
Hadi vuralımgeliyor maçlar 2 maç daha yeni başladılar amerikadan vurucaz bugün.
Ver yansingeliyor maçlar 2 maç daha yeni başladılar amerikadan vurucaz bugün.
gelsinngeliyor maçlar 2 maç daha yeni başladılar amerikadan vurucaz bugün.
Futboldan anlamam seni bekliyorum aynılarını oynucamgeliyor maçlar 2 maç daha yeni başladılar amerikadan vurucaz bugün.
gönder gelsin kankamgeliyor maçlar 2 maç daha yeni başladılar amerikadan vurucaz bugün.
yapıştırrr kanks1 tık oran bekliyorum koyucam garanti gibi birşey.