- 1,573
- 671
- 113
Kefen parası bastı adam
Kral manitanın doğum günü yaklaşıyo eğer hedefe ulaşırsan gör bizi bizde yapalım bi rollingbi kaç arkadaş var aklımda onlara kazandırmayı düşünüyorum biraz safe gidip en sonunda sertleşicem ona göre yollicam
devamm getirelimmbunlar erkenden çakabilir alıp ilerliyelim rooney oynuyordu galiba bunlarda bi ara zenhin bunlar
Bol sansbunlar erkenden çakabilir alıp ilerliyelim rooney oynuyordu galiba bunlarda bi ara zengin bunlar
O zaman oran yükselsinbunlar erkenden çakabilir alıp ilerliyelim rooney oynuyordu galiba bunlarda bi ara zenhin bunlar
Oo en sevdiğim atlanta varsa gölde vardırbunlar erkenden çakabilir alıp ilerliyelim rooney oynuyordu galiba bunlarda bi ara zenhin bunlar
Kafanda kurt olarak var miyizbi kaç arkadaş var aklımda onlara kazandırmayı düşünüyorum biraz safe gidip en sonunda sertleşicem ona göre yollicam
kefen param korur beni biraz güvenli gidip son adımda sağlam koyucam sonra dağıtımKefen parası bastı adam
Bol sanssskefen param korur beni biraz güvenli gidip son adımda sağlam koyucam sonra dağıtım
10 dk beklesin bnce@Cihat161 sen alma bi 6-7 dakika bekle aynı bahsi alıcaksan oran yükselsin