- 7,766
- 7,290
- 113
ooo hoşgeldinBol şans
ooo hoşgeldinBol şans
devammmm reisim şansın iyiEkli dosyayı görüntüle 804747
maçlar başlamadan şunu almıştım erken geldi madem şans bizimle rol açalım dedik hadi gelicek 4adımda 2.ye bakıp geliyorum
tebrikler iyi yakalamışsınEkli dosyayı görüntüle 804747
maçlar başlamadan şunu almıştım erken geldi madem şans bizimle rol açalım dedik hadi gelicek 4adımda 2.ye bakıp geliyorum
Eyvallah hoşbuldum parçala bu kezooo hoşgeldin
Tebrikler dost daim olsunEkli dosyayı görüntüle 804747
Bol sanss kardesmm
gelir oynanırjuventus maçına iy 3.5 üst korner giresim var beyler ne düşünüyorsunuz çıkarmak için direk dışarı atıyorlar topu 2 korner lazım olucak 15 dakikada uzatmalar hariç
mantıklı reisjuventus maçına iy 3.5 üst korner giresim var beyler ne düşünüyorsunuz çıkarmak için direk dışarı atıyorlar topu 2 korner lazım olucak 15 dakikada uzatmalar hariç
Sonu güzel.olsun 😂😂juventus maçına iy 3.5 üst korner giresim var beyler ne düşünüyorsunuz çıkarmak için direk dışarı atıyorlar topu 2 korner lazım olucak 15 dakikada uzatmalar hariç
Dost ne desek boş şans yaver giderse neden olmasınjuventus maçına iy 3.5 üst korner giresim var beyler ne düşünüyorsunuz çıkarmak için direk dışarı atıyorlar topu 2 korner lazım olucak 15 dakikada uzatmalar hariç
Bencede parçalasn.Eyvallah hoşbuldum parçala bu kez
Sonu güzel.olsun 😂😂
Bol şans kardoo
Vay dost helalin var seni sahalarda görmek güzel