- 90,773
- 100,338
- 113
Bol şans
Bol şans
Enişte bende yapacam.smdi.rollllBol şans
Biz el attikta geldi yavrum heyybeyler biraz sakin ilerleyelim hızlı giden atın boku seyrek düşüyor bala g*te geldi bu bak hızlandırmayın beni bi inceleyim maçları![]()
Yakışır açta gel konu açmayı biliyon muEnişte bende yapacam.smdi.rollll
bekleriz reis no problem kazan yeterkibi sakinleyin 23:00 ı bekliyelim ben bakıcam maç hızlı hızlı oynarsak rolü tamamlayamayız.
🥰. ✌Bu kaç parsensbi sakinleyin 23:00 ı bekliyelim ben bakıcam maç hızlı hızlı oynarsak rolü tamamlayamayız.
eyvallah, kesene bereketarkadaşlar biraz soğuyalım bu rolü tamamlıcam en az 3k-4k çıkıcak 3 arkadaşa 300 rol parası yollayacağım.
3-2🥰. ✌Bu kaç parsens![]()
Düşüncene sağlık dost bol şans olsunarkadaşlar biraz soğuyalım bu rolü tamamlıcam en az 3k-4k çıkıcak 3 arkadaşa 300 rol parası yollayacağım.
all in all in23de maç yok bu juventus maçını çok sevdim güvenli mi gidelim yoksa dibini görmeyen mi yapalım ?
Ver yansin23de maç yok bu juventus maçını çok sevdim güvenli mi gidelim yoksa dibini görmeyen mi yapalım ?
olabilir reisim güzel maçjuventus maçına 2 gol düşünüyorum ne düşünüyorsunuz ? yağmur durmuştu galiba
juvenin 1 golü net var, 2. golü bilememjuventus maçına 2 gol düşünüyorum ne düşünüyorsunuz ? yağmur durmuştu galiba
Akşam pazarı 333 olsun dostarkadaşlar biraz soğuyalım bu rolü tamamlıcam en az 3k-4k çıkıcak 3 arkadaşa 300 rol parası yollayacağım.
Juve 1 gol daha bulurjuventus maçına 2 gol düşünüyorum ne düşünüyorsunuz ? yağmur durmuştu galiba