- 20,936
- 17,487
- 113
Hayırlı olsun kanka seviyesizler gelmesinO her konuda muhabbet edenler . Küfürsüz seviyeli şekilde burdan devam edebilirsiniz.
Hayırlı olsun kanka seviyesizler gelmesinO her konuda muhabbet edenler . Küfürsüz seviyeli şekilde burdan devam edebilirsiniz.
Bana 105 verdi jex de 2k yaptım inat ettim 5 yapıcam diye öpüp gönderdiAbi 20 TL verdi zaten sıkma canını
Geçmiş olsun tostBana 105 verdi jex de 2k yaptım inat ettim 5 yapıcam diye öpüp gönderdi![]()
Çift kaşarlı mıGeçmiş olsun tost
Boş ekmek kanka . Bizde nerde o lüksÇift kaşarlı mı![]()
Neden usta neden vallahi anlamıyorum 😂Bana 105 verdi jex de 2k yaptım inat ettim 5 yapıcam diye öpüp gönderdi![]()
Hasta o dost kokoreç hastasıNeden usta neden vallahi anlamıyorum 😂
İnşallah bir gün parayı vurursa kokoreç ısmarlar herhaldeHasta o dost kokoreç hastası
Ismarlar gönlü geniştir.İnşallah bir gün parayı vurursa kokoreç ısmarlar herhalde
Adammış usta sen ısmarlarmısın ben köfte ekmek severimIsmarlar gönlü geniştir.
Neyi 😂@Wiskas hayırlı olsun alırım
Param yok dostAdammış usta sen ısmarlarmısın ben köfte ekmek severim
2026 ya gireceğiz onun için . Neyi olacak konu içinNeyi 😂
Elbet bir gün yeriz reisParam yok dost
Kesmiyor beni dost tam kalıp halinde kokoreç alacaktımNeden usta neden vallahi anlamıyorum 😂
Ağzının tadını biliyon var ya 😂 bende öyleyimKesmiyor beni dost tam kalıp halinde kokoreç alacaktım![]()
yetermi kral sana 3 bana 3 @Passion90. 2 tane yeter benceKesmiyor beni dost tam kalıp halinde kokoreç alacaktım![]()

Off olsa da yesek
Bende konu açacam2026 ya gireceğiz onun için . Neyi olacak konu için
Midem bulanıyor bundan