- 20,365
- 22,013
- 113
5-4
Ustatost epeydir yoktun usta nerelerdeydin para vardı herhalde usdostÖndeyz
Bol şanslar sigara parasını mı attın cano😃😃
Açım usta elden borçlandım batığım dost geleym karnımı soyuram dedm doyuramıomUstatost epeydir yoktun usta nerelerdeydin para vardı herhalde usdost
Haylan abimmmmmmmm 😁Dost usta inşallah
30 spin vermiş virus çıkanı bastık dost 🤣Bol şanslar sigara parasını mı attın cano😃😃
Ankara'ya gelde doyuruyum karnını dost ayıp ettin usta dolapta birşeyler var pişirirsin yeriz benimde karnımı doyurmus olursun ustaAçım usta elden borçlandım batığım dost geleym karnımı soyuram dedm doyuramıom
Hadi bol şans olsun ins hedefe ulasırsın😄🔥30 spin vermiş virus çıkanı bastık dost 🤣
Ankarada oturom usta benAnkara'ya gelde doyuruyum karnını dost ayıp ettin usta dolapta birşeyler var pişirirsin yeriz benimde karnımı doyurmus olursun usta
Gerçekten mi gel usta HüseyingaziyeAnkarada oturom usta ben
Dikmene gidicem şimdi usta dost iş yerim orda belediyedeymGerçekten mi gel usta Hüseyingaziye
Tamam ustamDikmene gidicem şimdi usta dost iş yerim orda belediyedeym
Sagol usta tost KnkBol şans usta
Usta bu hot tuna oyunu biliyon demi orda oynuom o oyun bana bağınlılık yaptı 5 veriyo 7 alıyoTamam ustam
Sağol ostaSagol usta tost Knk
O oyun ilk çıktığında iyiydi usta oynama dost soyarlarUsta bu hot tuna oyunu biliyon demi orda oynuom o oyun bana bağınlılık yaptı 5 veriyo 7 alıyo
Tmm ostaO oyun ilk çıktığında iyiydi usta oynama dost soyarlar