- 12,396
- 3,710
- 113
Tebrke derm usta
Tebrke derm usta
Kesene bereket dost sıkma canını toparlarsin kalaniyla İnşallahBu olmadı @SaHgEc @Golcümetin IBAN bırakın yine de 2 rollcü seçelim. Herkese yetişemeyiz . Kimse kusura bakmasın. 2k kalıyor 1k sı roll sahibine geri atacağım . 1k da bana kalıyor. @SaHgEc 2 adım yap dost free bet alma düz oynarsın kazanç durumunda önceliğin @kara23 @Golcümetin Meto sende @keskin4455 abime öncelik tanırsın.
Tamamdır dostum düz 2 adım yapar tek kişiye ulaşırım yazdıklarından 🙏❤Bu olmadı @SaHgEc @Golcümetin IBAN bırakın yine de 2 rollcü seçelim. Herkese yetişemeyiz . Kimse kusura bakmasın. 2k kalıyor 1k sı roll sahibine geri atacağım . 1k da bana kalıyor. @SaHgEc 2 adım yap dost free bet alma düz oynarsın kazanç durumunda önceliğin @kara23 @Golcümetin Meto sende @keskin4455 abime öncelik tanırsın.
Kesene bereket kankam tebriklerBu olmadı @SaHgEc @Golcümetin IBAN bırakın yine de 2 rollcü seçelim. Herkese yetişemeyiz . Kimse kusura bakmasın. 2k kalıyor 1k sı roll sahibine geri atacağım . 1k da bana kalıyor. @SaHgEc 2 adım yap dost free bet alma düz oynarsın kazanç durumunda önceliğin @kara23 @Golcümetin Meto sende @keskin4455 abime öncelik tanırsın.
🤣🤣🤣🤣Keşke şuan yanimda olsan da sana güzel bir hikaye anlatsam ölüler vadisinden
Klavye erkekliği yapma bana olmayan beynine yazık etme panelden 7 sülalene salça olurum
Bize para yok konuyu terket wiskoooo
Iban atParam gelmedi hayla
sakin@Golcümetin dm at Madrid gerdi beni zaten
👍Bu olmadı @SaHgEc @Golcümetin IBAN bırakın yine de 2 rollcü seçelim. Herkese yetişemeyiz . Kimse kusura bakmasın. 2k kalıyor 1k sı roll sahibine geri atacağım . 1k da bana kalıyor. @SaHgEc 2 adım yap dost free bet alma düz oynarsın kazanç durumunda önceliğin @kara23 @Golcümetin Meto sende @keskin4455 abime öncelik tanırsın.
Dostum sende takip ettin ama miktar az başka zaman ödeşirizBol şans herkese
Sıknti yok dost diger arkadaşlar basarir umarimDostum sende takip ettin ama miktar az başka zaman ödeşiriz
Sana da başka zaman ulaşırız kanka . Vallahi zor durumda kalıyorumParam hayla gelmedi ellim ayağım boşaldı sinirden
Beni biliyon gırgır şamata ciddiye alma .d.d.d.dSana da başka zaman ulaşırız kanka . Vallahi zor durumda kalıyorum
2000 tl gelmediSana da başka zaman ulaşırız kanka . Vallahi zor durumda kalıyorum