Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Passion90 & Kasa 1K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,655
100,231
113
Adamj yaktin harroget mi sandin sen reficeyi 😂😂
Sen maçı izledin mi kornerden gol oldu dk 30 larda karambol oldu içerde yan hakem görmesi mümkün değil bayrak kaldırdı karmakarışık bi pozisyondu tabela 0-1 oldu canlı yayında 32. Dk mı ne 37 ye kadar 0-1 kaldı sonra düzelttiler

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,433
17,402
113
Sen maçı izledin mi kornerden gol oldu dk 30 larda karambol oldu içerde yan hakem görmesi mümkün değil bayrak kaldırdı karmakarışık bi pozisyondu tabela 0-1 oldu canlı yayında 32. Dk mı ne 37 ye kadar 0-1 kaldı sonra düzelttiler
İzledim gardasim sen orda pisi pisine gittin valla uzuldum 🙂‍↕

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Eniste korkarım ki senin durumlar pek iyi değil anlaşılan benden beter uzun uzun yazmaya başladin artik puaha

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,655
100,231
113
Cok mu sıkıldın bizden puaha
Bıktım be millet 50-100k çekiyo kaybediyo şanssızız diye ağlıyo demek ki bizim yerimizde olsalar vallahi kafaya sıkarlar benim şansım zekamı kullandığım işlerde var böyle şeylerde oldum olası şanssızız zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...