- 24,433
- 17,402
- 113
Hos geldin abicm 🙏Geldimm 😁
Hos geldin abicm 🙏Geldimm 😁
Sen maçı izledin mi kornerden gol oldu dk 30 larda karambol oldu içerde yan hakem görmesi mümkün değil bayrak kaldırdı karmakarışık bi pozisyondu tabela 0-1 oldu canlı yayında 32. Dk mı ne 37 ye kadar 0-1 kaldı sonra düzelttilerAdamj yaktin harroget mi sandin sen reficeyi 😂😂
İzledim gardasim sen orda pisi pisine gittin valla uzuldum 🙂↕Sen maçı izledin mi kornerden gol oldu dk 30 larda karambol oldu içerde yan hakem görmesi mümkün değil bayrak kaldırdı karmakarışık bi pozisyondu tabela 0-1 oldu canlı yayında 32. Dk mı ne 37 ye kadar 0-1 kaldı sonra düzelttiler
Erhan para varkende çene var para yokken deCok mu sıkıldın bizden puaha
Eniste korkarım ki senin durumlar pek iyi değil anlaşılan benden beter uzun uzun yazmaya başladin artik puahaSen maçı izledin mi kornerden gol oldu dk 30 larda karambol oldu içerde yan hakem görmesi mümkün değil bayrak kaldırdı karmakarışık bi pozisyondu tabela 0-1 oldu canlı yayında 32. Dk mı ne 37 ye kadar 0-1 kaldı sonra düzelttiler
Bıktım be millet 50-100k çekiyo kaybediyo şanssızız diye ağlıyo demek ki bizim yerimizde olsalar vallahi kafaya sıkarlar benim şansım zekamı kullandığım işlerde var böyle şeylerde oldum olası şanssızız zatenCok mu sıkıldın bizden puaha