- 18,412
- 3,338
- 113
Enişte dünkü primier lig için ne diyorsunAltcıları böyle patlatıyorlar 2 dk da 10 bile atarlar
Enişte dünkü primier lig için ne diyorsunAltcıları böyle patlatıyorlar 2 dk da 10 bile atarlar
Yeahh 😂😂Valla bugün bizde söve söve attırdık sporting 45 te geldi son dk Getafe 90+1 son dk baya göte bala oldu 😁
Senin para güzel para bu garip kardeşimiz zaten 6 ayda bi kuponu tutacak oda dm de hatır gönül yapalım derken 500 tl ile çıkar burdanValla bugün bizde söve söve attırdık sporting 45 te geldi son dk Getafe 90+1 son dk baya göte bala oldu 😁
Kazanan kupon her zaman en iyisidir 👏Ev 75.5 üst ile -31 handikap arasında kaldım bunu yazdım. Bizim tutarsızlık bambaşka
2 ay once fenerbahce b.munih maçı vardı son 2.30 dakika 25 sayi cikmisti fark da aciktiAltcıları böyle patlatıyorlar 2 dk da 10 bile atarlar
Bol şans dost
Bayern zalgris bunlar çok dengesiz2 ay once fenerbahce b.munih maçı vardı son 2.30 dakika 25 sayi cikmisti fark da acikti
Atarlar tempo önemli 5 sanıye de bi hücum çıkartırlarsa atılır2 ay once fenerbahce b.munih maçı vardı son 2.30 dakika 25 sayi cikmisti fark da acikti
NBA paylaşmış bizim coniler bak istersen 😁Maç bakıyorum bülten berbat . Brezilya ligi var ama sakat
Adaşda burdaysa ekip tamam @qguzh4nn0Senin para güzel para bu garip kardeşimiz zaten 6 ayda bi kuponu tutacak oda dm de hatır gönül yapalım derken 500 tl ile çıkar burdan
Devam kralBol şans dileyen herkese teşekkürler. Görmediğim falan varsa kusuruma bakmasın .
2.5 ust temizz bu seferMaç bakıyorum bülten berbat . Brezilya ligi var ama sakat
Yolla gelsin reis salla ikinciyi yansın buralarBol şans dileyen herkese teşekkürler. Görmediğim falan varsa kusuruma bakmasın .
Bakarız dost bol şans dedik beğenmedin😁😆Bol şans dileyen herkese teşekkürler. Görmediğim falan varsa kusuruma bakmasın .
O günden sonra basket oynamamBayern zalgris bunlar çok dengesiz
Ben @Enişte ile sidik yaristiramam elendim ben 😂😂Adaşda burdaysa ekip tamam @qguzh4nn0