Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Passion90 & Kasa 1K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,375
24,156
113
5 dk sonra biri hızlı hızlı geldi arkamdan dedim Buda arkadaşı falan herhalde hazırladım kendimi hayatımın en saçma sahnelerinden biri sen dedi Karadenizli misin usta yok dedim ne alaka Karadenizliler böyle yumruk atar dedi bu kartı al beni ara ben burada hocayım dedi kick box falan yazıyor kartta böyle bi sahne yok yani altına işersin
4 kere kavga ettim hayatımda 2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetim var . Mağlubiyette hastanede açmıştım gözümü kafama şişeyle vurdu herif hâlâ izi var . 🤣 Kavga etmeyi pek sevmem ama insanın gözü dönünce kralını tanımıyor

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,413
3,338
113
4 kere kavga ettim hayatımda 2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetim var . Mağlubiyette hastanede açmıştım gözümü kafama şişeyle vurdu herif hâlâ izi var . 🤣 Kavga etmeyi pek sevmem ama insanın gözü dönünce kralını tanımıyor
Bu zamanda dövüşen kalmadı herkesin beli dolu

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,436
17,404
113
Birakin dovusmeyi sevisin kuzum 😂😂

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,668
100,238
113
1 kez yumruk yedim ben oda lisede kalabalıktı onlar çok herkes dağıldı ben onların arasında kalmışım nerden geldiği anlamadım ufak boylu biri vurdu çingelerdi zaten ertesi gün yakaladım onu özür diledi sinirim geçiyor benim çabuk ama o gün yakalasam zaten ufak tefek onu bayıltırdım kalabalık olunca artistlendiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...