- 73,224
- 38,882
- 113
Enişte yarında kaybedecem aynı şey . Hayat zaten kötüye gidiyor
Yav çek parayı kaç kişi var burada adam başı 250 Gönder gitsin 6 kişi 250 göndersem 1.250 yapar 2000 lirayı da koy cebine kalsın 😄Yapma kral yanarız
Enişte yarında kaybedecem aynı şey . Hayat zaten kötüye gidiyor
Yav çek parayı kaç kişi var burada adam başı 250 Gönder gitsin 6 kişi 250 göndersem 1.250 yapar 2000 lirayı da koy cebine kalsın 😄Yapma kral yanarız
Sabah ezanina biter diyo 😂😂Son adım mı peki
ahahaha abi maç sonu bahsini tek tek sayarız artıkSabah ezanina biter diyo 😂😂
Sabahleyin Eşref'in konusunda 😄Bu kafayla sabah birini takip edersin işte atsın da sigara alayım diye sen bilirsin gönder o zaman 😂
Saymam artikin benim pil.bitti 😂😂ahahaha abi maç sonu bahsini tek tek sayarız artık
6 kişi 250 geçen sene 1250 ydi bu sene enflasyon var 1500 oldu muroYav çek parayı kaç kişi var burada adam başı 250 Gönder gitsin 6 kişi 250 göndersem 1.250 yapar 2000 lirayı da koy cebine kalsın 😄
Valla oynadımBu kafayla sabah birini takip edersin işte atsın da sigara alayım diye sen bilirsin gönder o zaman 😂
Eşrefi parçaladılar muhtemelen sesi çıkmıyor dün konuştuk en son cevap gelmedi bi dahaSabahleyin Eşref'in konusunda 😄
Ben enflasyona bakmam hesaba bakarım 250 500 751 1.250 bir buçuk olmuş harbiden ha hesabıma bak ne içmişim Ben böyle6 kişi 250 geçen sene 1250 ydi bu sene enflasyon var 1500 oldu muro
Her zamankindenBen enflasyona bakmam hesaba bakarım 250 500 751 1.250 bir buçuk olmuş harbiden ha hesabıma bak ne içmişim Ben böyle
Bol bol sans 🧿🧿Son adım gelirse takip eden dostlara ulaşım. 5 kişi miktar bende kalsın Ekli dosyayı görüntüle 909578
Haydi şansım bol olsun gelirse bin lira 😄😄😄😄 para çoğaldıkça enflasyon hızlanıyor 😄😄😄😄Son adım gelirse takip eden dostlara ulaşım. 5 kişi miktar bende kalsın Ekli dosyayı görüntüle 909578
Sonu güzel olsunSon adım gelirse takip eden dostlara ulaşım. 5 kişi miktar bende kalsın Ekli dosyayı görüntüle 909578
Bol şanslarSon adım gelirse takip eden dostlara ulaşım. 5 kişi miktar bende kalsın Ekli dosyayı görüntüle 909578
Akıllı adam milleti uyutacak maçları almışSon adım gelirse takip eden dostlara ulaşım. 5 kişi miktar bende kalsın Ekli dosyayı görüntüle 909578
Hshshshshhs enişte buralardayım bu kupon gelsin artık ya bu yasın İlla oynayacakHer zamankinden
Gider bu gelme şansı yok Yasin nereye 10k tutturacakHshshshshhs enişte buralardayım bu kupon gelsin artık ya bu yasın İlla oynayacak