- 73,224
- 38,882
- 113
Yasin ben oyun çeviriyorum şuraya yeşillensin
Ayrıldım 1 ay oldu. Çok dedikodu ve işgüzar insanlar vardıİş var mı reis
İyi 2 simit alırsın sabah yatmadan önce yer yatarsın nasıl olsa kupon gidecek11 dal sigara+ 45 liram var enişte. 🤣
Bu adam yine harman mq 😂😂😂Allah için o DM atanlar kimler şuraya yazsana
50 YTL ne la 1.000 liradan aşağı kabul etmem 😄Muro senin yerin ayrı dost . Sana 50 YTL gelirse kupon
Reis memur muydun muhasebe miAyrıldım 1 ay oldu. Çok dedikodu ve işgüzar insanlar vardı
Harmanlıkla alakası yok adama niye DM atıyorlar ki durup dururken En sevmediğim şey 😄Bu adam yine harman mq 😂😂😂
Arkamızda ayı bağırıyor Muro. Sen 1000 TL diyorsun. 🤣50 YTL ne la 1.000 liradan aşağı kabul etmem 😄
Amele 🤣Reis memur muydun muhasebe mi![]()
Bende sana atacam parayi vurdaa 😂😂seneler once bi sozun vardi 😂😂Harmanlıkla alakası yok adama niye DM atıyorlar ki durup dururken En sevmediğim şey 😄
Bunlar işini biliyor 1 2 sayıyla üzmeseler sorun yok 😀Bu ara NBA yılbaşı muhabbetine iyi sayı çıkıyor
Ben şunu çeviriyorum Yasin şu an bakamıyorum maçlara hiçbirine gelirse biliyorsun ben bir şey demiyorumArkamızda ayı bağırıyor Muro. Sen 1000 TL diyorsun. 🤣
HahahhshzhgczhzhhzBende sana atacam parayi vurdaa 😂😂seneler once bi sozun vardi 😂😂
Dm atan yok kral . Normal bildirim. Nasıl olsa kazanamaz bu derler dm atmazlar🤣Allah için o DM atanlar kimler şuraya yazsana