Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Passion90 | Kasa 1k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hyper28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27,026
3,360
113
Kanka 2 kisiye bolsen daha adil olmaz mi 2 mac toplam sayı uzun sürdü 3 4 takip eden var haksızlık olur onlarda rol açsın kabul edenler destek versin 2 kisiye 250 ver mesela senin için değişen Bisey olmaz
Seçsin birini 2 adımda o atar takip edenleri görür zaten

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,913
23,707
113
Kanka 2 kisiye bolsen daha adil olmaz mi 2 mac toplam sayı uzun sürdü 3 4 takip eden var haksızlık olur onlarda rol açsın kabul edenler destek versin 2 kisiye 250 ver mesela
Dost ben bana rolling veren adama yarısını vereceğim. Çoğu insan gibi aç gözlü değilim kusura bakma. Ama bana da lazım para daha önce 3k kazandım hepsini verdim en son bana 400 TL kalmıştı. Sen öyle yaparsın.

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,485
4,445
113
Dost ben bana rolling veren adama yarısını vereceğim. Çoğu insan gibi aç gözlü değilim kusura bakma. Ama bana da lazım para daha önce 3k kazandım hepsini verdim en son bana 400 TL kalmıştı. Sen öyle yaparsın.
Tamam nasıl istiyorsan dost sen seç birini o kişi rol acsin

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,485
4,445
113
Ama dediğim şey değişmiyor yani sana fazla arti para olmayacak. Kişiye 500 vereceksen 2 kisiye 250 vereceksin hedsp ayni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...