- 5,203
- 2,594
- 113
54 mola
Düşünmen yeter dostAh be sigarasızlıgı iyi bilirim keşke olsada yardımcı olsam bu aralar 0 ı'm bende 😞
Dost heyacan yapma ben sakinim beni de heyecanlandırıyorsunKolsuz bunlar abi
Gerek yok maç sonuna kadar konudan çıkmama kararı aldım hem kafa dağıtmaya ihtiyacım var bence çok rahat gelecekDost heyacan yapma ben sakinim beni de heyecanlandırıyorsun
Niye ben 2. Yim ? Yecüc ile mecüc değil miyiz@Passion90 bol şans @JoeQuanqa dododan sonraki en sevdiğim kankam
Reis darlaniyorum ama çıkar sen bana bakma pozitif düşün kesin gelecekDost heyacan yapma ben sakinim beni de heyecanlandırıyorsun
Bu aralar dodo 1. SıradaNiye ben 2. Yim ? Yecüc ile mecüc değil miyiz
Yerim dodonuBu aralar dodo 1. Sırada
Senin solo kuponlarına hastayım kendimi görüyorum onlarda 🤣Niye ben 2. Yim ? Yecüc ile mecüc değil miyiz
Bizde senin tenis kuponlarına hastaydık ama sen bizi görmedin hiç dost 😂Senin solo kuponlarına hastayım kendimi görüyorum onlarda 🤣
Yarısı dağıtımli roll yapanların hepsi nerdeyse başarısız oldu yaBizde senin tenis kuponlarına hastaydık ama sen bizi görmedin hiç dost 😂
Tamam abi takipteyim gelecek ama relaxDani gelecek dediysem gelir brom sen keyifle takip et o yüzden stressiz gidelim
Sen seçildin recepppppNiye ben 2. Yim ? Yecüc ile mecüc değil miyiz