- 24,994
- 17,832
- 113
Huyu o onun huyu. 😂Bizde senin tenis kuponlarına hastaydık ama sen bizi görmedin hiç dost 😂
Huyu o onun huyu. 😂Bizde senin tenis kuponlarına hastaydık ama sen bizi görmedin hiç dost 😂
Konu başka ya solo kupondan bahsettim ben dağıtımsız olan passion bromun da var öyle paylaşımları ben seviyorum o şekilde de yapanlarıHuyu o onun huyu. 😂
@Passion90 sion Yasin seni oper o konuda gokom kusura bakma 😂Konu başka ya solo kupondan bahsettim ben dağıtımsız olan passion bromun da var öyle paylaşımları ben seviyorum o şekilde de yapanları
Benden beter mi yapar öyle 🤣🤣🤣 aslanım ya@Passion90 sion Yasin seni oper o konuda gokom kusura bakma 😂
Reis valla sağı solu belli olmaz az sabır vuracaz won kırbacıBaremi neden indirdin bu kadar dani ya
Gormeme konusunda senin eline kimse su dokemez 😂Benden beter mi yapar öyle 🤣🤣🤣 aslanım ya
Valla neden araya gitti birden böyle anlamadım izleseydim keşke merak ettimReis valla sağı solu belli olmaz az sabır vuracaz won kırbacı
Vay pasi bol şanslar
Bizde deriniz@Passion90 sion Yasin seni oper o konuda gokom kusura bakma 😂
Konu var konu var ama oguzhanim ayıp ediyorsun konu ona göre açıldıysa hakkını veririz evelallahGormeme konusunda senin eline kimse su dokemez 😂
Teşekkürler tostVay pasi bol şanslar
La aliniyor musun yapma senle ugrasiyorum 😂Konu var konu var ama oguzhanim ayıp ediyorsun konu ona göre açıldıysa hakkını veririz evelallah
Yok dalgasindayim sen ne dersen sorun etmem oguzhanim benimLa aliniyor musun yapma senle ugrasiyorum 😂
Metin su dmyi neselendirsene 😂Vay pasi bol şanslar