- 19,554
- 11,770
- 113
Uzama durumu sanki işe yarar onun dışında çok üst düzey şans lazımBı Per alt olacaktı 2. Per oldu . 3 Per kafa kafaya gelmezse elveda deriz
Uzama durumu sanki işe yarar onun dışında çok üst düzey şans lazımBı Per alt olacaktı 2. Per oldu . 3 Per kafa kafaya gelmezse elveda deriz
Ben bunlara alt oynamaya korkardım bakalım bolca zaman cart illa biyerde kopacak kuyrukValla neden araya gitti birden böyle anlamadım izleseydim keşke merak ettim
Cnmsin kadim dostumYok dalgasindayim sen ne dersen sorun etmem oguzhanim benim
Barem 5 sayı altı belli olmazUzama durumu sanki işe yarar onun dışında çok üst düzey şans lazım
Kazanırsa Pasion yapar o işiMetin su dmyi neselendirsene 😂
Çeyrek alti oynarsan bil ki para kaybolacak rezil ligBen bunlara alt oynamaya korkardım bakalım bolca zaman cart illa biyerde kopacak kuyruk
2 üçlüğe bakarBarem 5 sayı altı belli olmaz
Mk passiden sanane sendeym ben 😂Kazanırsa Pasion yapar o işi
Aynen passion90 yapar .Kazanırsa Pasion yapar o işi
Aynen valla gelir bu relaxxÇeyrek alti oynarsan bil ki para kaybolacak rezil lig
Di mi yaMk passiden sanane sendeym ben 😂
Yaparsa pozisyonla @clovers1995 kankamız yaparAynen passion90 yapar .
Valla öyle reis ego için açan çokBeyler rolling açıp muhabbet eden adam az görürsünüz. Burda bu paralar kimseyi ihya etmez. Forum eskiden böyleydi. Gerçi çoğu kişi egosu için açıyor o başka mevzu . Kısacası ne varsa eski dostlarda var . Para olmadığında hal hatır sorup soran destek veren adam gibi adamlara selam olsun 🫡
İsine gelmedi ipnenn 😂Di mi ya
Noktayı koyduBeyler rolling açıp muhabbet eden adam az görürsünüz. Burda bu paralar kimseyi ihya etmez. Forum eskiden böyleydi. Gerçi çoğu kişi egosu için açıyor o başka mevzu . Kısacası ne varsa eski dostlarda var . Para olmadığında hal hatır sorup soran destek veren adam gibi adamlara selam olsun 🫡
Daim olsun bromBeyler rolling açıp muhabbet eden adam az görürsünüz. Burda bu paralar kimseyi ihya etmez. Forum eskiden böyleydi. Gerçi çoğu kişi egosu için açıyor o başka mevzu . Kısacası ne varsa eski dostlarda var . Para olmadığında hal hatır sorup soran destek veren adam gibi adamlara selam olsun 🫡