- 24,653
- 17,611
- 113
Ben omrumde bu kde igrenc ve saibeli bir mac izlmedm.valla ne atsalar kaciyorHer mola sonrası 1 dk boş . Ayrıca Minnesota aşırı kötü... Olmadı dostlar ... Takip için teşekkürler
Ben omrumde bu kde igrenc ve saibeli bir mac izlmedm.valla ne atsalar kaciyorHer mola sonrası 1 dk boş . Ayrıca Minnesota aşırı kötü... Olmadı dostlar ... Takip için teşekkürler
Anlaşılan iş yine başa düştüHerkes lose kazananı göremedik
Maçlar şikeli kanka bizlik bise yokHerkes lose kazananı göremedik
Hadi artık kendini dogricamAnlaşılan iş yine başa düştü
Sponsorre tanidik mi acbeee Sponsor ibann var mi bende 🥳😂😂Sponsor bizide bul![]()
Hemso ayiptir loAnlaşılan iş yine başa düştü
Herkes hüsran sen nasıl bi taktik denicen🙄Anlaşılan iş yine başa düştü
Bir gol 1.60 2 oran arası yetiyor bana 7 8 k kar bıraksa 2 sini dağıtsakHerkes hüsran sen nasıl bi taktik denicen🙄
Ne dediysek o 4,5 üstİnşallah bulur Kral bak o maç 4,5 üstü de olacak izle 2.80 oranı var
Konu açsana krdsm niye bekletion biziBir gol 1.60 2 oran arası yetiyor bana 7 8 k kar bıraksa 2 sini dağıtsak
Onun ben güzel kayip bonsuu aldik 3 ceyrek 58 sayi olur dedik oc minne sahada yoktu adeta son umudumu da pic etti gevsek takimO ç takım 2. Çeyrek %100 de 100 golden alacaktı oradan nasıl çevirdin çeyreği aldın sonrasında piclik yapıyorsun golden diyorum Minnesota alıyor Minnesota diyorum golden alıyor dengenizi sikeym
KeşkeBir gol 1.60 2 oran arası yetiyor bana 7 8 k kar bıraksa 2 sini dağıtsak
Valla sponsoru bilemiyoruzSponsorre tanidik mi acbeee Sponsor ibann var mi bende 🥳😂😂
Biliyorsun bu işiNe dediysek o 4,5 üst
Hayirlisi gardasmmValla sponsoru bilemiyoruz![]()
Bunun aynı benzer bir takım vardı 2,5 üstüne 2.15 veriyordu tam buraya yazıyordum gol geldiNe dediysek o 4,5 üst
Parası olan değerlendirsin ufak bir şey 2 2 de olabilir bu maç bir gol daha olabilirBunun aynı benzer bir takım vardı 2,5 üstüne 2.15 veriyordu tam buraya yazıyordum gol geldi