- 15,855
- 9,788
- 113
Hee pardon kankaYoo öyle olsa baştan para isterdim sen beni başkalarıyla karıştırdın galiba.
Konu sahibiyle muhabbetim var diye takıldım ona
Hee pardon kankaYoo öyle olsa baştan para isterdim sen beni başkalarıyla karıştırdın galiba.
Konu sahibiyle muhabbetim var diye takıldım ona
Ramiz dayıyla muhabbetim vardı dost . Ondan sebep. Gerisini bilmemAdama banka hesabına nasıl binance den para çekebileceğini ben anlattım, roll parasını sana atmış.
Bol şans canım
La yok ilgisi alakası yok passion benim dost wpden de konuşuyozBi karşılık bekleyerek mi anlattin
Passion kim kardeşim yasin den mi bahsettinLa yok ilgisi alakası yok passion benim dost wpden de konuşuyoz
Kanka kimse bişey demedi ki istediğine ver istersen yırt çöp e at beni ne ilgilendirirLa yok ilgisi alakası yok passion benim dost wpden de konuşuyoz
Adam gibi adamlara kapımız açık. Para gelip geçer. Var olsunLa yok ilgisi alakası yok passion benim dost wpden de konuşuyoz
İsim verme TezcanPassion kim kardeşim yasin den mi bahsettin
Anonim hesap mrbİsim verme Tezcan
Yasin'i tanımıyoruz yassyn var bizim içinPassion kim kardeşim yasin den mi bahsettin
West ham kolay gol yiyor diye aldık ama golü biz yedikaralarındaki son maçın benzeri gibi o maçtada iy 0-0 ms 3-0 buda tam tersi gibi 1 gol olsa 2 cide gelir yoksa şu şekil
Ev kümeye oynuyor ondan evinde acımaz skoruda almış averaj da lazmWest ham kolay gol yiyor diye aldık ama golü biz yedik
Tamam en çok sen tanıyorsun kardoYasin'i tanımıyoruz yassyn var bizim için
İlk ben yazdım herşey benim 3-1