Bol şansİsmini vermek istemeyen bir hayır sever iş adamı sponsor oldu . Kendisine çok teşekkür ederim
2 adım yaparız .( Para yok )
1.adimEkli dosyayı görüntüle 913093
Bol şansların olsun dostum 🙏🍀İsmini vermek istemeyen bir hayır sever iş adamı sponsor oldu . Kendisine çok teşekkür ederim
Hiç sorma Dortmund beni çok pis yaktıDevre arası bekliyoruz umarım kazanırsın dost bu ara herkes perişan
3-3 bitti dost ne dedin ki onaHiç sorma Dortmund beni çok pis yaktı
Dortmund sanirm3-3 bitti dost ne dedin ki ona
Kg var Dortmund dedim ayrı bir kuponda Dortmund dedim özel oran vardı +7 gol Dortmund 1 gol daha atmış olsaydı min 40k alicaktim3-3 bitti dost ne dedin ki ona
Bol şans agaİsmini vermek istemeyen bir hayır sever iş adamı sponsor oldu . Kendisine çok teşekkür ederim
Şaka gibi ard arda attılar golleri tek gol olsa kurtardıydin iki ayını harbiden travma olmuş dost üzüldüm vallaha 🙂↕Kg var Dortmund dedim ayrı bir kuponda Dortmund dedim özel oran vardı +7 gol Dortmund 1 gol daha atmış olsaydı min 40k alicaktim
Bol şanslarİsmini vermek istemeyen bir hayır sever iş adamı sponsor oldu . Kendisine çok teşekkür ederim
bol şans dostİsmini vermek istemeyen bir hayır sever iş adamı sponsor oldu . Kendisine çok teşekkür ederim
Bolşans yaso hayırsever iş adamıda mı varmışİsmini vermek istemeyen bir hayır sever iş adamı sponsor oldu . Kendisine çok teşekkür ederim
Valla bugün Dortmund dün Arsenal Liverpool bunlar beni çok pis yaktı bunlar yüzünden 10 tane kupon gitti gelseydi toplam 80 90k alıyordum ilaç olacaktıŞaka gibi ard arda attılar golleri tek gol olsa kurtardıydin iki ayını harbiden travma olmuş dost üzüldüm vallaha 🙂↕
Beni seven insanlar varmış 🥹Bolşans yaso hayırsever iş adamıda mı varmış