- 25,472
- 6,637
- 113
Bol şans baboli
Önden buyrun efenimm 🤣🤣Kaç adım olacak ona göre kalabalık dağılsın![]()
Nerde kuponun bedava bol şans yokBanada
Hepinize kurban payı vereceğim gittiği yere kadarKaç adım olacak ona göre kalabalık dağılsın![]()
En cok beni sevdiğini biliyorum akraba🤣2. Adım gelirse de gelmezse hepinizi seviyorum ( bazıları hariç ) Ekli dosyayı görüntüle 956473
Passionun kuponu benim kuponum benim kuponum senin seninki benim idare edelimNerde kuponun bedava bol şans yok![]()
Bizim ev çok kalabalıl kuzu anca keserHepinize kurban payı vereceğim gittiği yere kadar
Bol şans2. Adım gelirse de gelmezse hepinizi seviyorum ( bazıları hariç ) Ekli dosyayı görüntüle 956473
Bize malum organı düşer gibime geliyorya hayırlısı 🤣Hepinize kurban payı vereceğim gittiği yere kadar
Edelim tabi kafa dağıttığımız tek yer burasıPassionun kuponu benim kuponum benim kuponum senin seninki benim idare edelim
Bende geldim sçsçsçsçHepinize kurban payı vereceğim gittiği yere kadar
İşte asalet işte ferasetHepinize kurban payı vereceğim gittiği yere kadar
Ulan en vitamini yerini beğenmiyon sendeBize malum organı düşer gibime geliyorya hayırlısı 🤣
Sen seviyorsan benim payım sana feda olsun afiyet olsun 😆Ulan en vitamini yerini beğenmiyon sende![]()
Testo erkeklik hormonu demek demi sisisisiSen seviyorsan benim payım sana feda olsun afiyet olsun 😆
Bayılırım güce güç katarSen seviyorsan benim payım sana feda olsun afiyet olsun 😆
Puhahah öyle miymiş bilmiyorum ki senden duydumTesto erkeklik hormonu demek demi sisisisi
Puhahah öyle miymiş bilmiyorum ki senden duydum
Yuh be kardeşim Ankarada genel kültür yerlerdemi bu kadarPuhahah öyle miymiş bilmiyorum ki senden duydum
Esrefin rolünde olanlar başka role de bakıyor apshsjskEdelim tabi kafa dağıttığımız tek yer burası