- 19,251
- 20,831
- 113
Dur kız sonra konuşuruz kaosun içinden geldim 🤣Dm abim
Dur kız sonra konuşuruz kaosun içinden geldim 🤣Dm abim
Canın sağ olsun abimDur kız sonra konuşuruz kaosun içinden geldim 🤣
Git 🍕 söyle boşver rolling iAçmam açamam yapamam kafam paket 🤣
Taşı kaynatıyoruz 3 gündür onun suyunu içiyoruz adam pizza diyorGit 🍕 söyle boşver rolling i![]()
Forumu esir aldı bu kedi
Nankör kedi
Bunu her dışlayana bende 500 kayme.Hain kedi
Pizzayı yiyince enerji geldi sana meto . Çocuğun pizza gitti gerçi 😅Git 🍕 söyle boşver rolling i![]()
dm geliyorum üstad 🔥🔥🔥🔥Bunu her dışlayana bende 500 kayme.
Dışladım nerde 500Bunu her dışlayana bende 500 kayme.
Cihan ile aram kötü olabilir lakin o benim canım rica ediyorum senden dostum Cihan ile uğraşmaHain kedi
500 için adam 🗡 larim fearjr napalim söyleBunu her dışlayana bende 500 kayme.
Aradan 1 dilim tırtıkladikPizzayı yiyince enerji geldi sana meto . Çocuğun pizza gitti gerçi 😅
77k- 500kuruş 69,5k limitless.. etme bulma vasil gardaş o gün çekim gelsin 2 k atayım dostum dedin bir daha cevap vermedin hala unutamıyorumDışladım nerde 500![]()
Ne ara 1k çip oldu kirvecan ajajsdk500 için adam 🗡 larim fearjr napalim söyle![]()
Canım kedim ❤Ne ara 1k çip oldu kirvecan ajajsdk
Olmadı duruyor 400 küsuru bir yere attım takılıyorumNe ara 1k çip oldu kirvecan ajajsdk
Çekim gelsin değil kupon gelsindi dostum sen hala ordamısın beni tanıyamadın gerçekten ben talep de bulunmuyorum seni severim ve takılıyorum ama sen farklı tepki veriyorsun anlamış değilim gerçekten77k- 500kuruş 69,5k limitless.. etme bulma vasil gardaş o gün çekim gelsin 2 k atayım dostum dedin bir daha cevap vermedin hala unutamıyorum