- 871
- 427
- 83
Beyler yakın zamanda süperlig maçına giden oldumu passo kart zorunluluğu varmı yoksa kimliğe basıp giriliyormu beni bi aydınlatın lütfen
Kart yoksa uygulamadan QR ile giriyorsunBeyler yakın zamanda süperlig maçına giden oldumu passo kart zorunluluğu varmı yoksa kimliğe basıp giriliyormu beni bi aydınlatın lütfen
Telefonda ki uygulamada QR kodla gir reis okutupBeylerr
Passo kart olmadan girilmiyor yaniTelefonda ki uygulamada QR kodla gir reis okutup
Aynen reis uygulama içine gir altta QR işareti varPasso kart olmadan girilmiyor yani
Passo kart olmadan girilmiyor yani
Girersin işte onu diyorum bende kartsız giriyorumPasso kart olmadan girilmiyor yani
Yok yani hiç passo yok bende üyelik falanGirersin işte onu diyorum bende kartsız giriyorum
O zaman selam verip mı girecen reisYok yani hiç passo yok bende üyelik falan
Yok googlede kimliğe bastırılıp giriliyor yazıyo bilet ona takıldı kafamO zaman selam verip mı girecen reis
Aynen başvuru yapman lazım ama sana kimlik gibi kart geliyor yada mobilden girersin hesap açman zorunluYok googlede kimliğe bastırılıp giriliyor yazıyo bilet ona takıldı kafam
Eyvallah reisAynen başvuru yapman lazım ama sana kimlik gibi kart geliyor yada mobilden girersin hesap açman zorunlu
qr knkBeyler yakın zamanda süperlig maçına giden oldumu passo kart zorunluluğu varmı yoksa kimliğe basıp giriliyormu beni bi aydınlatın lütfen
Batman petrolspor maçlarına gider reis beleş tepeden 😀passo üyeliği olmadan bilet de alamazsın giremezsin de