nasıl yardım edelim dostUlan yaa bu adamlar batiriacak beni. Güne -2500 le basliyoruz( yardım edin e dostlar...Ekli dosyayı görüntüle 354373
Bilmiyorum yok mu aranızda psikolog. Ya da psikologa giden biri. Şu illetten kurtulalım.nasıl yardım edelim dost
Çaresi var kapat hazır limitiniBilmiyorum yok mu aranızda psikolog. Ya da psikologa giden biri. Şu illetten kurtulalım.
Yaş kaç dostumBilmiyorum yok mu aranızda psikolog. Ya da psikologa giden biri. Şu illetten kurtulalım.
ben tarife değiştim aw 200 e indirmişler aç kaldık bu ayBilmiyorum yok mu aranızda psikolog. Ya da psikologa giden biri. Şu illetten kurtulalım.
Bende turktelekomdan Turkcell geçtim 150 TL limit vermiş onunda kullanamıyorum kafa rahat daha önce 1250 TL fatura veriyordumben tarife değiştim aw 200 e indirmişler aç kaldık bu ay![]()
Nasıl kapatılıyor. Açmak işi basit olmaması lazım ki kapadigina deysinÇaresi var kapat hazır limitini
Daha iyi boşver her ay 1500 fatura oduyordum. Artık 2500 oducemben tarife değiştim aw 200 e indirmişler aç kaldık bu ay![]()
Kolay kapatıyon müşteri hizmetlerini ara kapatirlarNasıl kapatılıyor. Açmak işi basit olmaması lazım ki kapadigina deysin
Dost sana 2500 vermiş bana 150 vermişUlan yaa bu adamlar batiriacak beni. Güne -2500 le basliyoruz( yardım edin e dostlar...Ekli dosyayı görüntüle 354373
Yükseltirler düzenli ödersen bı nevi kredi düşün işte sağlam ödemelerini yaparsa banka her zaman kredi verir sana buda öyle baktın düzenli oduyon yukseltmiyorsa müşteri hizmetlerini ara deki limitini yukseltirmek istiyorumHer ay 500 TL den aşıya fatura ödemiyorum limit 100 TL yükseltmiyolar bide