alan salakmış ne diyim kiBoşa gitmiş senelerin ben 1 GB RAM ki ekran kartı olan 8 GB RAM li notebook u 4 e sattım 5 ay önce 🤣
alan salakmış ne diyim kiBoşa gitmiş senelerin ben 1 GB RAM ki ekran kartı olan 8 GB RAM li notebook u 4 e sattım 5 ay önce 🤣
Satiliksa 500 çalışıral hocam aynı amd islemcili masaüstü pc imi 6 sene önce 12 bin liraya topladım al resminide asagıya koyuyorum ne anlatıyorsunuz siz. laptoplarda amd işlemci pcnin ağzına s.cıyor sıcaklık yüzünden çözemediler bunu. masaüstü olsa parçalarını istediği fiyatın 1.5 katına satabilirdi. ondan dolayı laptoplarda amd işlemci herhangi bir cihaza ben para vermem bir ikinci el bilgisayarcıda öldürür fiyatı.
Ekli dosyayı görüntüle 956519Ekli dosyayı görüntüle 956520
akıllı bir alıcıSatiliksa 500 çalışır
İşi bilen bu laptopa vereceği maks 5k bununla yapabileceğin tek şey film izlemek olur oda ısınıp kapanmazsa tabialan salakmış ne diyim ki
6 sene önce 12 bin vermişin. Kaç model geçmiş üstünden. 6 yıl da kullanmışin. 750 veririmakıllı bir alıcı![]()
ah ağzına sağlık hocamİşi bilen bu laptopa vereceği maks 5k bununla yapabileceğin tek şey film izlemek olur oda ısınıp kapanmazsa tabi
satarsam yazarım bir gün6 sene önce 12 bin vermişin. Kaç model geçmiş üstünden. 6 yıl da kullanmışin. 750 veririm
bilenler yazsın diyom adam film izlenir diyo la ne anlatıyonah ağzına sağlık hocam
hocam adam amd ikinci el işlemcili bir laptopta yapılacabilecek tek şeyi yazdı. bak sen çok düzgün kullanmışssındır. ama ufacık bir p.rnodan gelen virüs bile ağzına s.cıyor amd işlemcinin laptoplarda ve ısı sorunu bitmiyor bir dahabilenler yazsın diyom adam film izlenir diyo la ne anlatıyon![]()
hahshshsdbilenler yazsın diyom adam film izlenir diyo la ne anlatıyon![]()
Adam sana fiyatı bu eder demiş açıklamsında yapmıs sen yok üst modeli 50k diyosun bende mak fiyatı 5k tek yapabileceğin şeyi söylüyorum koy kafana göre o zaman iyi satışlarbilenler yazsın diyom adam film izlenir diyo la ne anlatıyon![]()
Nerde yasıyorsun kral 11 12 ye bul 10 tane alayımbilgisayarcı'nın vereceği rakam 6-7 liradır tezgahında 11 12 den satar
bu kadar paran varsa dağıtsana burada millet boşuna deneme bonusuyla uğrasmasınNerde yasıyorsun kral 11 12 ye bul 10 tane alayım
yazık olur evet ama ihtiyaçSatma kardeşim yazık olur
param olsaydı 13 14 e alırdım dostum ama parasız zamana denk geldik hayırlı satışlarLENOVA LEPTOP BİİLENLER YAZABİLİRMİ NE KADAR EDER KOZMETİK 10-7
Ne ihtiyacı kardeşim açmısın susuzmu gitcen kumar oyniycan boşver koy biyere sattin say birinden borç al idare et yinede sen bilirsinyazık olur evet ama ihtiyaç