- 12,448
- 3,829
- 113
Aynen 80 i görmek şart
izlanda riskli oluyor evet ama genelde son ceyreklerde oynadıgımda gelıyordu bu sefer barem sanssızlıgı oldu 174den alcaktım 172 olduFreebet kuponu güzel olmuş İzlanda ligine alt almak biraz riskli oluyor baskette şu maçı getirelim güzel Bi basket alt bulursun sen @peatsx
O benim de başıma geliyor çok sinir oluyorum genelde o kaçırdığım baremden yatıyorum sinir bozucu bişey maalesefizlanda riskli oluyor evet ama genelde son ceyreklerde oynadıgımda gelıyordu bu sefer barem sanssızlıgı oldu 174den alcaktım 172 oldu
Oda yattı dost 93-83 bitirdiler oda yatarmis yani ayarlamislar üsteizlanda riskli oluyor evet ama genelde son ceyreklerde oynadıgımda gelıyordu bu sefer barem sanssızlıgı oldu 174den alcaktım 172 oldu
bundesliga diye hıc alt denemem orayaBultendeki Leipzig maçı 0-0 mesela dakika 90 artı oynanıyor herkes üst almıştır bu maça alt alan yoktur nasi 0-0 bitiyor hayret verici aslinda
İkiside golcü takım dost aslında yani 1 gol iptali var sadece garipbundesliga diye hıc alt denemem oraya
yasalda dahada kotu durum kriptodan yatırmadan once yasala yatırıdm 2 3 defa oynatmıyor sıfırBir de sitelerin baskette yaptığı şu şerefsizlik var. 5 saniye süre geçiyor hemen bir sayı baremi düşürüyorlar. 10 saniye geçiyor bir daha düşürüyorlar. Sen o ara alıyorsun tam üçlük atıyor hop 3 sayı yukarı çıkarıyorlar. Patlıyorsun