- 49,827
- 37,867
- 113
1 degıl 2 kısı alamadı ip dedılerMeto o adamın parasını verdiler mi sen bi konuya yazmıştın only olan
1 degıl 2 kısı alamadı ip dedılerMeto o adamın parasını verdiler mi sen bi konuya yazmıştın only olan
Eyvah1 degıl 2 kısı alamadı ip dedıler
Only bence bilerek yaptı odemeler gecikmeye basladi fark ettin mi1 degıl 2 kısı alamadı ip dedıler
Ip dedı cıktı ısın ıcındenOnly bence bilerek yaptı odemeler gecikmeye basladi fark ettin mi
Gecrn gün sitenin hatası yüzünden benim parayi yedi 2.3dan bastim oran kabul et aktif olmamasina ragmen 2.2 aldi 300 tl ye düşürdü kasayi1 degıl 2 kısı alamadı ip dedıler
Senin gecen gördüğüm konu ve adam kural ihlali dedi birakti gitti telafi icin sunu yapalim bunu yapalim felan hicbirsey yokIp dedı cıktı ısın ıcınden
Kanka roll başta ıyıydı sonra mıllet alısınca katılastı kurallrGecrn gün sitenin hatası yüzünden benim parayi yedi 2.3dan bastim oran kabul et aktif olmamasina ragmen 2.2 aldi 300 tl ye düşürdü kasayi
Kanka bilerek yapmaya basladilar alacaklarini aldilar çünküKanka roll başta ıyıydı sonra mıllet alısınca katılastı kurallr