- 32,034
- 11,922
- 113
Freebette won
Roll giderArkadaşlar hiç yeri değil biliyorum dededen az önce Max aldım 105k vipslot bu parayı öder mi
Odenmıs cekım altında neden ıptal et yazıyorBeklemedeyim dostlar
Kazanın verin böyle sitelerin eline helal olsunBeklemedeyim dostlar
10 dakika olmus hemen heyecan yapmissinBeklemedeyim dostlar
Başkan o işlerden pek anlamiyorum aranizdan 3 arkadaşa 1 k atayım siz yapin benim şansıma olur muRoll gider
İptal edemiyon amaOdenmıs cekım altında neden ıptal et yazıyor
Eyw dost talibimBaşkan o işlerden pek anlamiyorum aranizdan 3 arkadaşa 1 k atayım siz yapin benim şansıma olur mu
Olur @Metings1905 hocam halleder dostBaşkan o işlerden pek anlamiyorum aranizdan 3 arkadaşa 1 k atayım siz yapin benim şansıma olur mu
Olur 3 kısıyız zatenBaşkan o işlerden pek anlamiyorum aranizdan 3 arkadaşa 1 k atayım siz yapin benim şansıma olur mu
Atayım mi ibannBaşkan o işlerden pek anlamiyorum aranizdan 3 arkadaşa 1 k atayım siz yapin benim şansıma olur mu
Benim odemelerim var o yuzden buralardayim ki ben açtığımda zaten kazandığımin yarisini dagitiyotum sen acda br görelimZeisy aç birader her konudasin
Para gelsin heleAtayım mi ibann
Olur dost deneriz sansiniBaşkan o işlerden pek anlamiyorum aranizdan 3 arkadaşa 1 k atayım siz yapin benim şansıma olur mu
Adama daha para gelmemısAtayım mi ibann
Metin hocama atsın 3 e boluselim kardeş payı yapıp roll acalimAtayım mi ibann
Kım la buBenim odemelerim var o yuzden buralardayim ki ben açtığımda zaten kazandığımin yarisini dagitiyotum sen acda br görelim
Bende açıyorum dost yanlış olmasın 250 bin TL kredi borcum var benimde fstueam bile kapalı suanBenim odemelerim var o yuzden buralardayim ki ben açtığımda zaten kazandığımin yarisini dagitiyotum sen acda br görelim
Metin hocaya salla o dagitir hocamPara gelsin hele