- 33,071
- 12,574
- 113
5%2 süre
Haşo bi bana sataşmadın şu forumda amq bana da sataş sokarım şimdi betcosunada aisinede scorexinede bet365 ine de ben burdan bakıroeum amq bırak 2 zevkim var piç etme lütfenSayı 10 olalı 2 dk oldu siz hala betcodan maç mı takip ediyorsunuz 😂
O konuda muhabbet aradım ben dalgasındaydım hep ama bulamadım muhabbet. Nbadende anlamam zaten. Bu sefer muhabbet olsun diye demiyorum son 5 dk çok üçlük deniyor bunlarBu gece pek emin konuşuyorsun dost 2. Boston vakası o zaman öyle olsun
Ee seninde bi kavga etmediğin ben kaldım o zaman. Şu yorumdan nasıl kavga çıkarabiliyorsunuz hayret cidden. Oynamayın kardeşim yaramıyorsa 😂😂Haşo bi bana sataşmadın şu forumda amq bana da sataş sokarım şimdi betcosunada aisinede scorexinede bet365 ine de ben burdan bakıroeum amq bırak 2 zevkim var piç etme lütfen
Bol şansss reis
bakalım suanlık iyiO konuda muhabbet aradım ben dalgasındaydım hep ama bulamadım muhabbet. Nbadende anlamam zaten. Bu sefer muhabbet olsun diye demiyorum son 5 dk çok üçlük deniyor bunlar
İnşallah alt olur adamın bahsi gelsin ben bildiğimi diyorum. Çok yatırdılar milleti öyleSanmıyorum 2.perlerde genellikle çok yoğun tempo olmuyor ama bakalım Naruto dost
Gelecekkk inşallah15 sayı Son 4 buçuk dk
Böyle gitsin benim dediğim gibi olmasınbakalım suanlık iyi
35 atarlar son dkBöyle gitsin benim dediğim gibi olmasın