- 26,420
- 16,433
- 113
Koca 5dk da 7 sayı atıyor aq takımı
100 tl vurmuş tur o fazla üstüne gitmeyin 😅Bakiyesi nerede bunun
O zaman övmeyeyim boşuna.100 tl vurmuş tur o fazla üstüne gitmeyin 😅
800 küsur kazançBakiyesi nerede bunun
Küsuru varsa çok iyi kazanç800 küsur kazanç
Zaten parası olunca direk DM kapatır bu aralar çok para var onda dalınn😎800 küsur kazanç
Yok be nerdeZaten parası olunca direk DM kapatır bu aralar çok para var onda dalınn😎
Şu iyi verse dediğin olurdu da sevmiyor beni 25 betten 1800 veriyorZaten parası olunca direk DM kapatır bu aralar çok para var onda dalınn😎
Azıyla yetinmeyen çoğunu bulmak isterken elindeki bulgurdan da pirinçten de mercimek ten de olur sen denemeye devam et 😅Şu iyi verse dediğin olurdu da sevmiyor beni 25 betten 1800 veriyor
![]()
Internet dondu. Mesajını yanlışlikla yönetime bildirdim Metinim banlanirsan hakkını helal et.Şu iyi verse dediğin olurdu da sevmiyor beni 25 betten 1800 veriyor
![]()
Utanmıyor musun böyle replay paylaşmayaŞu iyi verse dediğin olurdu da sevmiyor beni 25 betten 1800 veriyor
![]()
Puc takım 5 saniye kala faul yapıyorKüsuru varsa çok iyi kazanç
Kur'an @Golcümetin metin abeyle resmen dalga geçmiş bu oyun 1 spin ödemiş 9 spin babayı alırsın demiş 👌Utanmıyor musun böyle replay paylaşmaya
1800 güzel para yeterKur'an @Golcümetin metin abeyle resmen dalga geçmiş bu oyun 1 spin ödemiş 9 spin babayı alırsın demiş 👌
Tabi yeter ama tutabilirse gider 7 8 orana 100 100 ateşler kaybeder yine alışkındır bişi olmaz 🤣1800 güzel para yeter
1800 dm kapattıracak kadar güzel para bak böyle zengin oluyor milletTabi yeter ama tutabilirse gider 7 8 orana 100 100 ateşler kaybeder yine alışkındır bişi olmaz 🤣
Geçen de aynı bonusu aldım yine spine girdi 400 küsur ödediKur'an @Golcümetin metin abeyle resmen dalga geçmiş bu oyun 1 spin ödemiş 9 spin babayı alırsın demiş 👌
Yok ondan önce kapalıydı Dm abemiz sağ gösterip sol vuruyor 😁1800 dm kapattıracak kadar güzel para bak böyle zengin oluyor millet
Biz metin Abeyi de adam sandık o da madam çıktı 🤣🤣🤣Metinim dm kapatıp dm atan adam gibi adamdır
Ekli dosyayı görüntüle 893225