- 17,342
- 10,140
- 113
Uyuyom uyandırmayın
Battık mal Phoenix 8-0 di ben verdim 14-13 olmuşBiz metin Abeyi de adam sandık o da madam çıktı 🤣🤣🤣
Sanki bildirim geliyor forumdan 🤣🤣Uyuyom uyandırmayın
Arif efendinin üstün ruh gücü sayesinde hissediyorum yazılanlarıSanki bildirim geliyor forumdan 🤣🤣
Ziya efendi demek istedin herhalde hakim bey 😁Arif efendinin üstün ruh gücü sayesinde hissediyorum yazılanları
Minareye çıktım ezandan sonra, Naruto uyuma namazını kıl diye anons geçeceğim. Ilikerine kadar hissedeceksin gücümü.Arif efendinin üstün ruh gücü sayesinde hissediyorum yazılanları
Namık kemalZiya efendi demek istedin herhalde hakim bey 😁
O önceki nikimdi dost.Ziya efendi demek istedin herhalde hakim bey 😁
Aman düşme ha 😂Minareye çıktım ezandan sonra, Naruto uyuma namazını kıl diye anons geçeceğim. Ilikerine kadar hissedeceksin gücümü.
Onun minare dediği minderdir sıkıyor yine ziya efendi 😂😀Aman düşme ha 😂
Varol dost.Arif Efendi çok mübarek adamdır asla sıkmaz.
Yemezler ziya efendi o bir kere olur alıntılayıp mesaj değişme benim babam 😎Varol dost.
Dm atılmıyor sana golcü ibanı telgrafla mı gönderelimGececi dostlara 500 er kupon parası atalım madem iyi kazandık bugün
Teşekkür ederim ödülüm geldi.Gececi dostlara 500 er kupon parası atalım madem iyi kazandık bugün
@Golcümetin Metin bey sahnede tango vakti 🤣🤣🤣Dm atılmıyor sana golcü ibanı telgrafla mı gönderelim
Söz ağızdan bir kere çıkar@Golcümetin Metin bey sahnede tango vakti 🤣🤣🤣
Öyle ama ağız ağız değil kiSöz ağızdan bir kere çıkar
Adam tepki bile vermiyor enişte 😁Söz ağızdan bir kere çıkar