- 14,490
- 6,673
- 113
Ben fenerliyim ama fener pek güven vermiyor bu akşam maçı alsada sampiyonluk zorFarkı açtırmazlar
Ben fenerliyim ama fener pek güven vermiyor bu akşam maçı alsada sampiyonluk zorFarkı açtırmazlar
Dostum dağıtım yapacakları belirleyecek misin?oyle dusundum
Niye fark 1 değil mi yenerseBen fenerliyim ama fener pek güven vermiyor bu akşam maçı alsada sampiyonluk zor
Mavide daha güzeli vardı bro hem fener alır hem 2.5 üst 5 oran o da gelir bence. İnşallah senin oynadığın da gelir 🙋♂️holinin ozel oranına 2500 bastım fener alırına alırsa 5k roll acarız gece![]()
Kral bu iş biraz oyun ruhu ile alakalı fener ruhunu kaybetmiş ben sene sonunda şampiyon olacaklarına inanmıyorumNiye fark 1 değil mi yenerse
farketmedim onuMavide daha güzeli vardı bro hem fener alır hem 2.5 üst 5 oran o da gelir bence. İnşallah senin oynadığın da gelir 🙋♂️
Betco arızalandıya geç düşer o 3. Çeyrek başı yada maç bitişibakiye düsmedi hala
Düşer 10 dakikayabakiye düsmedi hala
Kral eğer guncellemeye girdiyse 2 saatede sonuclanmaz inşallah güncelleme yokturBetco arızalandıya geç düşer o 3. Çeyrek başı yada maç bitişi
Sadece o maçKral eğer guncellemeye girdiyse 2 saatede sonuclanmaz inşallah güncelleme yoktur
Sonunda
Çok beklettiler ya
Tebrikler kralhedef 4-5 adım bol şans
Meter ahıska Türkü musun kral ?Tebrikler kral
Soyadı tutak ne alakaMeter ahıska Türkü musun kral ?