- 14,480
- 6,669
- 113
Kesene bereket olur kral yaparim@bedof34 @Hakan170 @mrt2131 @bughays97 dostlar listedesiniz siz harici gorecegım dostlarda var @bedof34 3kısının dagıtımını yapabilirmisin
Kesene bereket olur kral yaparim@bedof34 @Hakan170 @mrt2131 @bughays97 dostlar listedesiniz siz harici gorecegım dostlarda var @bedof34 3kısının dagıtımını yapabilirmisin
Dağıtımı bende ustlenebilirim@bedof34 @Hakan170 @mrt2131 @bughays97 dostlar listedesiniz siz harici gorecegım dostlarda var @bedof34 3kısının dagıtımını yapabilirmisin
Eyv dost@bedof34 @Hakan170 @mrt2131 @bughays97 dostlar listedesiniz siz harici gorecegım dostlarda var @bedof34 3kısının dagıtımını yapabilirmisin
Halkbank hepsi kesinti@Hakan170 kral sende havale kesti yapmıyorsa sende yapabilirsin dağıtımı banka kesinti yapmasın bisu bosuna
Tamam bana atın ibanlari o zaman ben yaparım dağıtımıHalkbank hepsi kesinti
Teşekkürler@bedof34 a ibanları salın sende bana atıver
Attım dostumTamam bana atın ibanlari o zaman ben yaparım dağıtımı
Fenerle Rize yenerse sana sigara alacağımBen fenerliyim ama fener pek güven vermiyor bu akşam maçı alsada sampiyonluk zor
Tebrikler@bedof34 a ibanları salın sende bana atıver
Kral temiz adamsın sen ekmeğini ye de gerisi önemli değilFenerle Rize yenerse sana sigara alacağım![]()
Kazancın daim olsun reis 🔐dagıtımlar yapıldı konu kilit yeşil @Daimon