- 73,195
- 38,863
- 113
Kesene bereket Kraldmden ulaşacagım dostlar
Kesene bereket Kraldmden ulaşacagım dostlar
Tebrikler Kesene bereket. Her gün şöyle 2 yi 10-11k yapsak çalışmaya gerek kalmazdmden ulaşacagım dostlar
Muro olmadan yapamaz 😄😄😄😄😄 bir deri bir kemik kaldı bedenim benim gibi kuru da o da maçTebrikler Kesene bereket. Her gün şöyle 2 yi 10-11k yapsak çalışmaya gerek kalmaz
Aynen sanal bazen 15-20 atıyorlarBu son buz hokeyi sanal maç mıydı böyle hızlı oynadılar
3x3 cyber değil normalBu son buz hokeyi sanal maç mıydı böyle hızlı oynadılar
Peat oynadı biz mi oynadık sankiMuro olmadan yapamaz 😄😄😄😄😄 bir deri bir kemik kaldı bedenim benim gibi kuru da o da maç
yok senin dedigin farklıdır bu ligde hiç 20 gol oldugunu gormedım senelerdir oynarımAynen sanal bazen 15-20 atıyorlar
Kendim oynamış gibi mücadele ettim ama bütün tortumları serdim ortayaPeat oynadı biz mi oynadık sanki![]()
15 falan çok gördüm bunlardan eskiden çok oynuyordumyok senin dedigin farklıdır bu ligde hiç 20 gol oldugunu gormedım senelerdir oynarım
15 bile büyük sürpriz hatta 13 bile günde 5 10 kere cıkar geneli 8-12 arası bitiyor15 falan çok gördüm bunlardan eskiden çok oynuyordum
O marıpın çok iyi koymuş ya oran çok tatlı duruyorTebrikler Kesene bereket. Her gün şöyle 2 yi 10-11k yapsak çalışmaya gerek kalmaz
Tebrikler dostdmden ulaşacagım dostlar
Min Max çekim şartı varmıAcil 1000 lazım
Ekli dosyayı görüntüle 905870
Bilmiyorum Kral paylaştılar Hemen buraya paylaştım millet faydalansın sormak lazımMin Max çekim şartı varmı
Saol dost iyi yapmışsin Güzel bi bonusa benziyor degerlendirilirBilmiyorum Kral paylaştılar Hemen buraya paylaştım millet faydalansın sormak lazım
EvetSaol dost iyi yapmışsin Güzel bi bonusa benziyor degerlendirilir