- 11,360
- 4,175
- 113
Erhoooo kaşınmaaa lan 😂Valla buldukça bunuyorlar tabiri tam arakadas için söylenmiş bir söz galiba puaha
Erhoooo kaşınmaaa lan 😂Valla buldukça bunuyorlar tabiri tam arakadas için söylenmiş bir söz galiba puaha
Daha çekimi gelmemiştir adamın deli sorular. Roll sahibi ne derse onu yapacağım zaten. Esitce ulestirecegim. Arif Efendi gibi mübarek zattan şüphe duyuyorlarValla buldukça bunuyorlar tabiri tam arakadas için söylenmiş bir söz galiba puaha
Seviyoruz takılıyoruz işte alinma puahaErhoooo kaşınmaaa lan 😂
Benim sahsen senden yana suphem yok ödülü beğenmeyen olursa o arkadaşları listeden çıkar beni ekle dost puahaDaha çekimi gelmemiştir adamın deli sorular. Roll sahibi ne derse onu yapacağım zaten. Esitce ulestirecegim. Arif Efendi gibi mübarek zattan şüphe duyuyorlar
Şüpheletim o yönde Arif 😂Daha çekimi gelmemiştir adamın deli sorular. Roll sahibi ne derse onu yapacağım zaten. Esitce ulestirecegim. Arif Efendi gibi mübarek zattan şüphe duyuyorlar
Arif Efendiden Şüphe edersen helal ödülün olmaz. 5 saniyede kaybedersinŞüpheletim o yönde Arif 😂
Yağmur duasına çıkalım jdksArif Efendiden Şüphe edersen helal ödülün olmaz. 5 saniyede kaybedersin
Tşkler knk
Bol şans kesene bereket dostum
Kesene bereket dost
Teşekkür ederim dost ödüller dağıtıldı listedekilere
Bildirdim bunu Erhan 😂Ins ben bu lafını yönetime bildirdim 3 gün ban yersin dua et benim banim bugün bitti mk ibnesi seni
@Başkan benim banim yeni bitti ben sahsi kimsyee hareket etmedim konuya bakarsanız görürsünüz zaten o yuzden adaletinizden şüphem yok ben kimseye durup dururken laf etmedimIns ben bu lafını yönetime bildirdim 3 gün ban yersin dua et benim banim bugün bitti mk ibnesi seni
Yönetim de salak zaten senin gibi eşeğe hak verecekler sanki@Başkan benim banim yeni bitti ben sahsi kimsyee hareket etmedim konuya bakarsanız görürsünüz zaten o yuzden adaletinizden şüphem yok ben kimseye durup dururken laf etmedim
Isine bak bir daha muhatap olma benimlenYönetim de salak zaten senin gibi eşeğe hak verecekler durduk yere laf eden sensin bak işine şimdi