- 1,686
- 1,379
- 113
800 e temizini bulursun premium gözüküp bu kadar ucuz olan başka araç yokaraba çok güzel kaç para bu
arabadan anlamayan cahil gold digger ızları tuzağa çekmelik bir izlenimi var ama bazı aktiviteler zor olur araba dar boyg 190Güzel araba ama tutulmadı
Valla dost tip olarak cok guzel bizim arkadasta var ama sanayideki ustasi daha cok sürdü arabayi. Cok temizini bulman lazim onu satmaz zaten binicisi , ilandakiler sorunlu hepEkli dosyayı görüntüle 960979
Ekli dosyayı görüntüle 960980
eski kasa 308 mi rcz mi genç işi bişiler bakıyorum rcz fiyat olarak çok uygun geldli ssüren eden fln var mı forumda sssıkıtı çıkarır mı fazla bide akıyor mu yolda şuan torneo cornet var onu ssatıp aileye kredi çektirecem ödeicem diyip ama ödemem belki
Su msj ni beğenen arkadaş su yazdigindan ne anladi da beğendi çok merak ediyordum 🤣arabadan anlamayan cahil gold digger ızları tuzağa çekmelik bir izlenimi var ama bazı aktiviteler zor olur araba dar boyg 190
308 bakmak daha mantıklı olacak o zamanValla dost tip olarak cok guzel bizim arkadasta var ama sanayideki ustasi daha cok sürdü arabayi. Cok temizini bulman lazim onu satmaz zaten binicisi , ilandakiler sorunlu hep
yalan yok yeşiline aşık oldum valla800 e temizini bulursun premium gözüküp bu kadar ucuz olan başka araç yok
bizim mahallede vardı fıstık yeşili fena bişeydi bayadır görmüyorumyalan yok yeşiline aşık oldum valla
50 yaşında adamsın profil resminde joker var utanmaz arsız 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣Aileme kredi cektirip ödemeyeceğim, tek kapılı, keko arabamla takılacagım. 😈
senden bı zkm olmaz![]()
NihahaahahahaaaaaaaEkli dosyayı görüntüle 960979
Ekli dosyayı görüntüle 960980
eski kasa 308 mi rcz mi genç işi bişiler bakıyorum rcz fiyat olarak çok uygun geldli ssüren eden fln var mı forumda sssıkıtı çıkarır mı fazla bide akıyor mu yolda şuan torneo cornet var onu ssatıp aileye kredi çektirecem ödeicem diyip ama ödemem belki