- 48,705
- 53,259
- 113
yook be olum olanı soyledıkDost vatan savunur gibi savunuyorsun dostlarını bu çabani karşılıksız bırakırsa bu gece ben uyuyamam
yook be olum olanı soyledıkDost vatan savunur gibi savunuyorsun dostlarını bu çabani karşılıksız bırakırsa bu gece ben uyuyamam
Dost şu forumda sayılı adamlardan birisin seviliyorsunyook be olum olanı soyledık
TebriklerMaçlara arada böyle 25 50 atıyorum en büyük 50 oran yakalamıştım üzüldüğüm nokta maxsimum 15 lira bastırdı ama genede güzel kazanç sagladik @Omer918 sağol knka sayende yaptık 🙂 Ekli dosyayı görüntüle 388780
Bol şanslar 🙏Maçlara arada böyle 25 50 atıyorum en büyük 50 oran yakalamıştım üzüldüğüm nokta maxsimum 15 lira bastırdı ama genede güzel kazanç sagladik @Omer918 sağol knka sayende yaptık 🙂 Ekli dosyayı görüntüle 388780
Hani cekemedikki aw 1 önceki çekim vardı sitede parayı ödediler ama ödendi olarak göstermediği için. Çekim yapamiyoz aw bekliyom2,2 hakkımızı alalım kofte Tebrıkler
Tamam knka yemek yiyelim açarız senimi kircaz 👍Kanka bi kupon yap gelirse çekiliş olsun @Penaltı
canlıya baglan bakalım Edırne otobusu kalkıcak deHani cekemedikki aw 1 önceki çekim vardı sitede parayı ödediler ama ödendi olarak göstermediği için. Çekim yapamiyoz aw bekliyom
Dona yi bekliyom kanser etti beni karıcanlıya baglan bakalım Edırne otobusu kalkıcak de![]()
Dona Donsuz oturuyormus kofte dikkat etDona yi bekliyom kanser etti beni karı
Ya aw yarım sattir canlı destekte bekliyoz ne oldu bunlara tam kanser olmuşlar hala halledeceklerDona Donsuz oturuyormus kofte dikkat et![]()
En yüksek sende Penaltıcı dost@Shellac Gral forum tarihinin en yüksek orani olabilirmi 🙄😀
tebrikler kazancım daim olsunMaçlara arada böyle 25 50 atıyorum en büyük 50 oran yakalamıştım üzüldüğüm nokta maxsimum 15 lira bastırdı ama genede güzel kazanç sagladik @Omer918 sağol knka sayende yaptık 🙂 Ekli dosyayı görüntüle 388780
Buna bir 100 atsaydin adamlarda biliyorki yuksek oranlara limit koyuyorlar bende basket bir kere 41 oran tek maçta yakaladım NBA maçı 20 sayıya kimse yetişmez demistim@Shellac Gral forum tarihinin en yüksek orani olabilirmi 🙄😀
Kral bunu neye dayanarak oynadın yani bir kaç farklı seçenek mi oynuyorsun aynı maçaMaçlara arada böyle 25 50 atıyorum en büyük 50 oran yakalamıştım üzüldüğüm nokta maxsimum 15 lira bastırdı ama genede güzel kazanç sagladik @Omer918 sağol knka sayende yaptık 🙂 Ekli dosyayı görüntüle 388780