- 47,893
- 52,668
- 113
Ss at dost inanmıyorumOynadim gudimenko askidaydi bi mac ben ekledim geldi senin uc mac kaldi
Ss at dost inanmıyorumOynadim gudimenko askidaydi bi mac ben ekledim geldi senin uc mac kaldi
Bozmuş kuponu dm attı utanmış yazmıyorDk 20 oldu kafayı yicem nerde bu @Penaltı zaten gol 23 de gelcek off
Benim maç nerde simdi korner mi oynanır kafayı yicem5 kornere içeri alırız canım Ekli dosyayı görüntüle 339976
Gelmiş zaten bu parayı çek yarısını fişekle
Senin verdigin futboluda oynamistim yanina basket koydum ondan gitti awBenim maç nerde simdi korner mi oynanır kafayı yicem
Dost bı penaltıdan hayır gelmez senle gel güzel iş yapalım gir o avusturya 2.lige iy 0.5 üst 1.70 şuanSenin verdigin futboluda oynamistim yanina basket koydum ondan gitti aw
Para yok valla umut olsa oynardim şu gelirse ceker bi mavilik atarimDost bı penaltıdan hayır gelmez senle gel güzel iş yapalım gir o avusturya 2.lige iy 0.5 üst 1.70 şuan
Mavilil neydi dost unuttum 6 aydır falan görmüyorumPara yok valla umut olsa oynardim şu gelirse ceker bi mavilik atarim
20 tumenMavilil neydi dost unuttum 6 aydır falan görmüyorum
Meteleshko başladı dost maçı kazanır ama dostumuz garanti kazansın diye handikaplı aldık20 tumen
Orani baya dustu onunMeteleshko başladı dost maçı kazanır ama dostumuz garanti kazansın diye handikaplı aldık
Bu ftn kod gelmicek mi bidaha aqOrani baya dustu onun
Bi kere aldim on spin bi daha gelecek dihorlar amaBu ftn kod gelmicek mi bidaha aq
Metelesko yalan oldu awKornerimiz 4 oldu güzel