- 66,371
- 32,242
- 113
AzMesailerle şuan 17 17500
AzMesailerle şuan 17 17500
Çalışırken şans sıfır aw altı aydır 40 bin verdim bir k cekemedimUmarım hepsı kapanır
Ben 2-3k lara cıkıp batıyorum haftada bı orayı halletsem zengın olcamÇalışırken şans sıfır aw altı aydır 40 bin verdim bir k cekemedim
Bura türkiye dost senin gibi milliyetçiler yüzünden battık ne edek
Sen kac kazanıyın
Ben 3.4 k yatırıyordum beş olmadan sıfırlandı hep dede sagolsunBen 2-3k lara cıkıp batıyorum 4-5 gunde bı orayı halletsem zengın olcam
Slot pısmanlık bulasmamBen 3.4 k yatırıyordum beş olmadan sıfırlandı hep dede sagolsun
Özellikle gatesi altı aydır deniyorum gün olayından sonra asla vermiyoSlot pısmanlık bulasmam
Ne alakası var yav kafasını kullanamıyosa ben napim lafım sana değil bu arada abim :\Bura türkiye dost senin gibi milliyetçiler yüzünden battık ne edek
Onu boswer bu bahıs1000 ı kacırdım ya 2500 free alıp yurucektumÖzellikle gatesi altı aydır deniyorum gün olayından sonra asla vermiyo
🤔Ne alakası var yav kafasını kullanamıyosa ben napim lafım sana değil bu arada abim :\
5 te işe gidecem uykunun tatlı yerinde hemde mesaiyle 17 he geç o işi 20 den aşağısı kurtarmazSen kac kazanıyın
Olaydı alırdım geçen hafta mucizevi yattı ondan 24 kOnu boswer bu bahıs1000 ı kacırdım ya 2500 free alıp yurucektum
Alalım beraberOnu boswer bu bahıs1000 ı kacırdım ya 2500 free alıp yurucektum
Saatler kötü ama iş rahat5 te işe gidecem uykunun tatlı yerinde hemde mesaiyle 17 he geç o işi 20 den aşağısı kurtarmaz
Yokkı haftaya kadar zugurdumAlalım beraber
Calısıyon abıne al abım 1k demıyon sanada yazıklar olsjn5 te işe gidecem uykunun tatlı yerinde hemde mesaiyle 17 he geç o işi 20 den aşağısı kurtarmaz
BbYokkı haftaya kadar zugurdum
Demezzz savaş abisi anca zengin olacakta 200natacaktaCalısıyon abıne al abım 1k demıyon sanada yazıklar olsjn