- 12,302
- 22,241
- 113
Savaş şarjöru bosaltmissin yineSenden olmaz dedim 10 dk önce
Savaş şarjöru bosaltmissin yineSenden olmaz dedim 10 dk önce
Burda kayıp bonusu yüzde 20 değil mi yüzde 20 100 tl nakit yüzde 50 Freebet 125 nakit e denk geliyor 2 oran a vursan kelime oyunu hepsi gülüm gelme bu oyunlaraGülüm ben 10 yıldır ne yatiirim bonusu nede frebet aliyom sek.kayip bonusu ama iyimiş dediğin birdakine alırık
Yaşım 24 çocuk sayılmayız artık burdaki elemanlardan daha belli başlıyız şükür enişteAbilerinle nasıl konuşuyorsun Ömer abinin senin yaşında 3 tane çocuğu var 2 si içerde
Abin sen bilmeden sana yaptığı kıyak sayısı 10 u geçti nasıl ödicen hakkını bakalımYaşım 24 çocuk sayılmayız artık burdaki elemanlardan daha belli başlıyız şükür enişte
AnlamadmkiSavaş şarjöru bosaltmissin yine
Tahmin etmiştim eywbiliyom ben senin değerini merak etme enişte penaltı düşünsünAbin sen bilmeden sana yaptığı kıyak sayısı 10 u geçti nasıl ödicen hakkını bakalım
Nasıl ödicen derken kredi kartıyla temassız mı hesaba havale mi dedim Abuzer parayı alayımTahmin etmiştim eywbiliyom ben senin değerini merak etme enişte penaltı düşünsün
Sonra enişte sonra penalticidan parayı bi alalım önceNasıl ödicen derken kredi kartıyla temassız mı hesaba havale mi dedim Abuzer parayı alayım
Penaltı pintidir gecen 50k çekmiş 50 istedik yönetime bildirmiş AbuzerSonra enişte sonra penalticidan parayı bi alalım önce
Inanmam enişte buda taksit taksit basıyor ben olsam 1000 liği tak diye koymuştum 500 basmış 50yi zor kazanırPenaltı pintidir gecen 50k çekmiş 50 istedik yönetime bildirmiş Abuzer
Aynen Abuzer 50 dedin mi aklına Fatma aliyeden başkası gelmez penaltınınInanmam enişte buda taksit taksit basıyor ben olsam 1000 liği tak diye koymuştum 500 basmış 50yi zor kazanır
Boşver fatma aliyeyi enişte erken gol laneti olacak heralde 15 dk sonra penaltıcı gülüm kaçacak 500 gitti diyeAynen Abuzer 50 dedin mi aklına Fatma aliyeden başkası gelmez penaltının
Penaltı onu bozup prenseste yemıstır Abuzer yatsın diye dua ediyoBoşver fatma aliyeyi enişte erken gol laneti olacak heralde 15 dk sonra penaltıcı gülüm kaçacak 500 gitti diye
Bi 500 daha var enişte unutmayalım onu onun parası bizim paramızPenaltı onu bozup prenseste yemıstır Abuzer yatsın diye dua ediyo
20 ftn çekti Abuzer 1100 yapar 100 nerde sor bakalım penaltı abineBi 500 daha var enişte unutmayalım onu onun parası bizim paramız
500 'ün yanında lafı olmaz enişte adamın aklına soktun maçı ben ne güzel 2 baskette yolu buldururdum ona20 ftn çekti Abuzer 1100 yapar 100 nerde sor bakalım penaltı abine