- 14,933
- 5,121
- 113
Daha demin konuda gördüm bacı kategorisine alındı bileYengen hakkında doğru konuş dost dostumuzun enerji kaynağı bize elektirik vermez![]()
Daha demin konuda gördüm bacı kategorisine alındı bileYengen hakkında doğru konuş dost dostumuzun enerji kaynağı bize elektirik vermez![]()
Yerimi söyleyim ayıp oluyor 😂Kazanırsak sorun yok kaybedersek Konya'nın altını üstüne getiririmseni bulurum
![]()
Aman haDaha demin konuda gördüm bacı kategorisine alındı bile
maç önü bile bu ligde 1.5 üst riskli ondan neyse bende cenabetlik var bu ara yazdıkya kesin gelir kupon etkinliklerde ts 1-0 alır oynadık uzatmada saçma bir golle pert ettiler alayınıSabirdan kasıt 80.ci dakikadaki bir maçla bu birmi moruk
Dur la adrenalin olsun iki dakika klavye delikanlıligi yapalım dedikYerimi söyleyim ayıp oluyor 😂
Aha plakaDk42 hayda
4 saatin var uyu haydi sen 😂Dur la adrenalin olsun iki dakika klavye delikanlıligi yapalım dedik![]()
O değilde Beşiktaş'ın yanına niye 42 koymadık ya tüh şimdi başkan değiştirmezde4 saatin var uyu haydi sen 😂
Fedo ıyıydı ya degısmeseydın senO değilde Beşiktaş'ın yanına niye 42 koymadık ya tüh şimdi başkan değiştirmezde![]()
Beyinleri yok çünküAdamlar serbest vurus kazandi rakip baraj kurdu gitti baraja pas verdi adam
Dost @Penaltı almış bu bahsi siz yenisiniz bilmezssiniz goller 90+4 1-0 90+7 2-0 öyle erkenden gol yik takla yok yem yokAbi bunların kafa çalışmıyor gol atamıyor aw
Bende konyaspor42 yapacam iyimiO değilde Beşiktaş'ın yanına niye 42 koymadık ya tüh şimdi başkan değiştirmezde![]()
Hay yaşa fedoDost @Penaltı almış bu bahsi siz yenisiniz bilmezssiniz goller 90+4 1-0 90+7 2-0 öyle erkenden gol yik takla yok yem yok