- 3,504
- 2,189
- 113
Brito 17.5 üst mü oynadım tam anlayamıyorum adamın 4 sayısı kalmış neden böyle oran ?
Ekli dosyalar
-
149.7 KB Görüntüleme: 77
Şaka yaptım kanka ne olduğunu bile anlamadım😂16 yaparsa yemeden bitecek
Kardeşim tebrikler kazanmisBrito 17.5 üst mü oynadım tam anlayamıyorum adamın 4 sayısı kalmış neden böyle oran ?
Kanka ben meseleyi anlamadım bu adam ilk yarı 14 sayı atmıştı zaten adam 4 sayı daha atamaz mı atar dedim bende ama çözemedim harbiden bu kadar bedava mı yani Jokicte 9 sayı vardı 14.5 üst açıktı koskoca Jokic köylü Portekize 6 sayı atamaz mı attı 22 sayı toplamKardeşim tebrikler kazanmis
Bol şansBrito 17.5 üst mü oynadım tam anlayamıyorum adamın 4 sayısı kalmış neden böyle oran ?
19 atmış won maçın bitmesini beklemek kalmış sadeceBrito 17.5 üst mü oynadım tam anlayamıyorum adamın 4 sayısı kalmış neden böyle oran ?
Kanka ben ilk yarı bittiğinde oynadım 14 sayısı vardı bu adamın ilk yarı 14 atan adam ikinci yarı 4 hepten atar19 atmış won maçın bitmesini beklemek kalmış sadece
Hatice bakma neticeye bak😀 bazen 3 çeyrekte çıkmayan sayı 1 çeyrekte çıkıyorKanka ben meseleyi anlamadım bu adam ilk yarı 14 sayı atmıştı zaten adam 4 sayı daha atamaz mı atar dedim bende ama çözemedim harbiden bu kadar bedava mı yani Jokicte 9 sayı vardı 14.5 üst açıktı koskoca Jokic köylü Portekize 6 sayı atamaz mı attı 22 sayı toplam