- 3,491
- 2,176
- 113
Şaka mı bu ilk çeyrek 38 sayı çıktı barem 1xbette 192.5 ne alaka ya
Rolling açmışsın dostum gelirse çekiliş harici çekiliş olmuyor ulaşmak istiyorsan senin yazman lazımBu 6 kişi arasından çekiliş yapılacaktır
Sitenin genel kuralı bu ana para cevrimi 2li kombine yıllardır oynuyorum siteye neden çamur atiyosun dost hemenBu 6 kişi arasından çekiliş yapılacaktır
Kanka takip eden olmadı ki kuponlarda sağolsun kolay geldiRolling açmışsın dostum gelirse çekiliş harici çekiliş olmuyor ulaşmak istiyorsan senin yazman lazım
Art niyetliler bonus alımına bile kapatmışlar betcoda şuan Filipinler maçı gözükmüyor bakalım ne zaman kazanca düşücekSitenin genel kuralı bu ana para cevrimi 2li kombine yıllardır oynuyorum siteye neden çamur atiyosun dost hemen
Birde tüm parayı bas diye şart koştular ana param 500düSitenin genel kuralı bu ana para cevrimi 2li kombine yıllardır oynuyorum siteye neden çamur atiyosun dost hemen
Hayrını görArkadaşlar kupon kazandı beğenenler arasından 2 kişiye ulaşıcam para hesabıma geldiğinde
Teşekkürler dostum kesene bereket@ferdikadıoğlu @Tepee00 para hesaba gelsin ikinize kişi başı 100 atıcam betcoda canlıda gözükmüyor şuan kazanç hesaba geçer geçmez çekim yapıcam biraz sürebilir maç önü vardı çünkü kombine tüm parayı bas diyince bende analiz ettim bastım
Kazancın daim olsun reis istediğin üyelere özelden ulaşabilirsin.. 🔐@Daimon kazandı hocam kilitleyebilirsin