- 290
- 158
- 43
gelmezse müsaade iddia
Ekli dosyalar
-
54.9 KB Görüntüleme: 208
BetsatHangi site bu brom?
Gördüm onu alacak param yokHoli Japonya kazanır 10.oran açmış onuda al berabere biterse intihar edersin artık yapacak bişey yok
Betsat yeni kullanicilara ozelmi bugelmezse müsaade iddia
Ewt bende yenı gordum hesap açtım aldım 1 dk kaldı amaBetsat yeni kullanicilara ozelmi bu
Bazı sıteler yenı uyelere özel böyle oranlar acmaya başladı garibime gidiyorBetsat yeni kullanicilara ozelmi bu
Oo iyi iyi @tahir1603 yeni dolandiralacagim site hayırlara vesile olsunEwt bende yenı gordum hesap açtım aldım 1 dk kaldı ama
Superbetinde beni dolandirdilarBazı sıteler yenı uyelere özel böyle oranlar acmaya başladı garibime gidiyor
Betsat dolandırmaz kı yılların sitesi diye biliyorum 5-10 k rahat oderOo iyi iyi @tahir1603 yeni dolandiralacagim site hayırlara vesile olsun
Yok siteler sağlam zaten insanlar sağlam degilBetsat dolandırmaz kı yılların sitesi diye biliyorum 5-10 k rahat oder
Ben ordan çektim 5 k senı nasıl dolandırdılar ciddiysen uzak duralım nasıl olduSuperbetinde beni dolandirdilar
Kumarı iş olarak yapalım 3 ihtimalide oynayalım her türlü kazanıyoruz Japonya yenerse 7000 berabere olursa 500 Brezilya yenerse 2000 kazanıyoruz 1000×3 =3000 yüksek oynayan yüksek kazanır birde diğer iki kayıptan bonus alacan daha ne olsun bedava paraHoli Japonya kazanır 10.oran açmış onuda al berabere biterse intihar edersin artık yapacak bişey yok