- 26,608
- 27,852
- 113
Hala forumda gezebiliyorlar ben dahil kimsenin hesabından bişey alma millet ac babasını dolandırır BunlarOo iyi iyi @tahir1603 yeni dolandiralacagim site hayırlara vesile olsun
Hala forumda gezebiliyorlar ben dahil kimsenin hesabından bişey alma millet ac babasını dolandırır BunlarOo iyi iyi @tahir1603 yeni dolandiralacagim site hayırlara vesile olsun
Site sağlam sen uzak durma dostum sitelerde sıkıntı yokBen ordan çektim 5 k senı nasıl dolandırdılar ciddiysen uzak duralım nasıl oldu
Teşekür ederim mod kolay gelsinBol şanslar reis
Aynende öyle yarına bir okul arkadaşımızı ariyalim okul kapandığında beri halini hatrini sormuyorum bize 3 k ateşkesin 3 kişiden alalım 😌Hala forumda gezebiliyorlar ben dahil kimsenin hesabından bişey alma millet ac babasını dolandırır Bunlar
Geçmiş olsun şimdiden hwhwhAynende öyle yarına bir okul arkadaşımızı ariyalim okul kapandığında beri halini hatrini sormuyorum bize 3 k ateşkesin 3 kişiden alalım 😌
@javox12 şifresını unuttum inan bu sıfre bıle oto kayıtlı öyle giriyorum şifreleri kaydetmem lazım birde hesap açtım 2 haftalık veriler silindi herkesin benim hesap komple gitti 3. Yanı bu biri silindi diğer şifre unuttum zaten çok gıremıyorm işten dolayı arada giriyorum sigara kahveyle iyi gidiyor takılmakİns dost sen diğer hesap adı neydi şifreyi unutmustun sen sanki
Kardes şey yapsana şifreni düzgün girsene tekrar gitmesin@javox12 şifresını unuttum inan bu sıfre bıle oto kayıtlı öyle giriyorum şifreleri kaydetmem lazım birde hesap açtım 2 haftalık veriler silindi herkesin benim hesap komple gitti 3. Yanı bu biri silindi diğer şifre unuttum zaten çok gıremıyorm işten dolayı arada giriyorum sigara kahveyle iyi gidiyor takılmak
Elensinler 45 dakıka ızledım gerıye dön 0 umarım 1-1 yapıp uzatmalrda şans eseri geçmez ya adam akıllı oynar 2-1 3-1 yener ya da yenılsın ızlerken ıgrendım japonlar kat kat iyiSenin yüzünden brezilya erken veda edecek
Dayı cızgıden çıkardı japonya tam piç takım 1-1 olsaydı gelirdi daha glmezBrezilya yener rez all pierno
Direge vurdu vını daha atamazlar berabere bıter bahtıma koyımGol ulan
Gelir dost rahatta kal hayırlı olsun 5k sanaDayı cızgıden çıkardı japonya tam piç takım 1-1 olsaydı gelirdi daha glmez