- 90,769
- 100,335
- 113
Bizim derdimiz bize yetiyor reco bir de milletin derdini dinliyoruz sanıyolar beni götte dolarla dolaşıyoruzMantıklı dm kapalı senın nasıö ulascaz
Bizim derdimiz bize yetiyor reco bir de milletin derdini dinliyoruz sanıyolar beni götte dolarla dolaşıyoruzMantıklı dm kapalı senın nasıö ulascaz
Dmsi kapalı olan herhangi bir hak talep edemezMantıklı dm kapalı senın nasıö ulascaz
2 dklık ac kapa hemen ulasamıyokBizim derdimiz bize yetiyor reco bir de milletin derdini dinliyoruz sanıyolar beni götte dolarla dolaşıyoruz
Adama 10 gün yardımcı oluyoruz 150k para cekıyor içerdekini kurtaralım dile benden ne dilersen sineması yapıyor hayır talepte etmedik kendi kendine Tribe giriyor sonra kaybolup gidiyor bu kumarbazları benzin döküp yakacaksın ben dahil2 dklık ac kapa hemen ulasamıyok![]()
yıne batıp gelır cok surmez kım ıse ama yaptıgı baya ayıpAdama 10 gün yardımcı oluyoruz 150k para cekıyor içerdekini kurtaralım dile benden ne dilersen sineması yapıyor hayır talepte etmedik kendi kendine Tribe giriyor sonra kaybolup gidiyor bu kumarbazları benzin döküp yakacaksın ben dahil
Burda ayıp yapmayan kimse yok ayıp yapacak şartlar eline geçmemiştir sadeceyıne batıp gelır cok surmez kım ıse ama yaptıgı baya ayıp
Kim la Erhan oAdama 10 gün yardımcı oluyoruz 150k para cekıyor içerdekini kurtaralım dile benden ne dilersen sineması yapıyor hayır talepte etmedik kendi kendine Tribe giriyor sonra kaybolup gidiyor bu kumarbazları benzin döküp yakacaksın ben dahil
Boşver abiKim la Erhan o
Peki bro ama bilsek iyi olurdu.o adamla iş yapilmazmis ondan sordum yoksa bananeBoşver abi