Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Pikaçuu | Kasa 500 - 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,453
21,968
113
82 deil 87k ama bunun herhangi bi avantaji yokki seninle ayni sartlar altinda yasiyor bu hesapta bro.ama su fark var benim cevre cok.en eski uyelerden oldugum icin oyle bi avantaj var sadece.ayrica bu 2. Hesap dieri yonetimle tartistim ban yedi 😔 @surgun57 eski hesap 7 msjda onda varmis
bro fener maçına ne dion

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,453
21,968
113
Kestiremiyom ali gs macinida kestiremiyorum ama sanki fener yener alt olur gibi gs macina hic bisey diyemiyom ne deseķ yatariz 😁
bende kestiremiyorum
alkmar fener maçları bol gollü geçmiş hep
defansları evlere şenlik açık oynuyor
morinho olmasa bu maça 4.5 5.5 denenebilir oran iyi morinho defans cıkarsa sıkıntı
galatasaray maçıda değişik maç avrupada tüm şirketler gsyi favori açmış enteresan geldi bana ters köşe mi diye düşündürüyor

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,813
2,457
113
82 deil 87k ama bunun herhangi bi avantaji yokki seninle ayni sartlar altinda yasiyor bu hesapta bro.ama su fark var benim cevre cok.en eski uyelerden oldugum icin oyle bi avantaj var sadece.ayrica bu 2. Hesap dieri yonetimle tartistim ban yedi 😔 @surgun57 eski hesap 7 msjda onda varmis
Maşallah 2 hesap 100 k zaten valla ben o kadar yazamm herhalde benimki zevk ya istatislikleri seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...