- 80,970
- 54,137
- 113
Göz var göz ama roll yapmayarak çozebilirsinHep bılırımde rollde bı ugursuzluk oluyo![]()
Göz var göz ama roll yapmayarak çozebilirsinHep bılırımde rollde bı ugursuzluk oluyo![]()
O gözleri oymalıGöz var göz ama roll yapmayarak çozebilirsin![]()
Utanma kardeşim dayanamamEstağfurullah abi o nasıl laf utandım
Kaybımızı aldık mı recocumHep bılırımde rollde bı ugursuzluk oluyo![]()
O neKaybımızı aldık mı recocum
Savaşa sor anlatacak
@savaskurt aldıkmıSavaşa sor anlatacak
Guzel bir kombinem vardi ilk baslayan 3 maca ilk yari wash üst 57.5 phil kazanir ve en son indiana ceyrek 3 fark kazanir dedim onun yerine yari alsak rollük kasamiz oluyodu nbasiz bir gece dahaO gözleri oymalı
boston napmış be
Arjantın lıgı nba den daha namuslu bu lıg delırtır adamıGuzel bir kombinem vardi ilk baslayan 3 maca ilk yari wash üst 57.5 phil kazanir ve en son indiana ceyrek 3 fark kazanir dedim onun yerine yari alsak rollük kasamiz oluyodu nbasiz bir gece daha![]()
2737 kazandırdımboston napmış be
27-39 😀2737 kazandırdım
Utahi hic sevmem hep bir sekilde yakiyor kuponu ibnelerArjantın lıgı nba den daha namuslu bu lıg delırtır adamı
Bırakın bu işleri size göre değilGuzel bir kombinem vardi ilk baslayan 3 maca ilk yari wash üst 57.5 phil kazanir ve en son indiana ceyrek 3 fark kazanir dedim onun yerine yari alsak rollük kasamiz oluyodu nbasiz bir gece daha![]()
Neyi@savaskurt aldıkmı
Markanenı daha cok kullanmalılarUtahi hic sevmem hep bir sekilde yakiyor kuponu ibneler
Başini
Bana yazar27-39 😀
rolü açtım bakalımBana yazar
Manii manii manii